Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Genel Mersin Şehir Tiyatrosu yeni sezona başlıyor! 12 eser sahnelenecek

Mersin Şehir Tiyatrosu yeni sezona başlıyor! 12 eser sahnelenecek

Mersin'de Şehir Tiyatrosu, yeni sanat sezonunda 7'si yeni olmak üzere toplam 12 eseri sanatseverlerle buluşturacak. İşte detaylar...

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Mersin Şehir Tiyatrosu yeni sezona başlıyor! 12 eser sahnelenecek

Mersin'de Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu sanatçıları ve teknik ekip, yeni sezon öncesinde Başkan Vahap Seçer'i ziyaret etti. Ziyarette konuşan Seçer, tiyatro ekibine teşekkür ederek, “Geçtiğimiz 5 yıl Mersin’e büyük katkılar sağladınız. Pandemi ve depremler gibi zorlu dönemlerde bile sanatçı kimliğinizi bir kenara bırakıp, belediyemizin çalışmalarına katkıda bulundunuz. Bu, gerçekten çok önemli bir tutumdur” dedi.

Kongre ve Sergi Sarayı'nda Prömiyer

Başkan Seçer, Şehir Tiyatrosu'nun çalışma koşullarını iyileştirmek için çeşitli adımlar attıklarını belirtti. Bu bağlamda Kongre ve Sergi Sarayı'nı yeniden düzenlediklerini ve 11 Ekim'deki prömiyerin burada yapılacağını ifade etti. Ayrıca, Tarsus'ta bir kültür merkezi yapmayı planladıklarını ve Anamur'da kültür merkezinin temelini atacaklarını duyurdu. Seçer, kültür ve sanatın her yerde kendini göstermesi gerektiğini vurguladı.

"Kültür ve Sanata Yatırım Devam Edecek"

Başkan Vahap Seçer, kültür ve sanata yatırım yapmayı sürdüreceklerini belirtti. “Belediyenin görev alanları içerisinde kültür ve sanat, başkanın vizyonuna bağlı olarak şekillenir. Ben seküler, Atatürkçü, sosyal demokrat bir belediye başkanı olarak Mersin’in bu normlara uygun bir kent haline gelmesini sağlamak zorundayım” dedi.

24. Yıl Sanat Sezonu: 12 Eser Sanatseverlerle Buluşacak

Mersin Şehir Tiyatrosu Genel Sanat Yönetmeni Ozan Erdönmez, yeni sezon hakkında bilgi verdi. Erdönmez, geçen dönemde 180 temsil vererek 42 bine yakın seyirciye ulaştıklarını ve bu sezon 24. Yıl Sanat Sezonunda 12 eseri Mersinli sanatseverlerle buluşturacaklarını belirtti. “Ulusal ve uluslararası platformlarda Mersin’i temsil edeceğiz. Ayrıca dijital platformlarda da yer almak için çalışmalarımızı sürdüreceğiz” dedi.

Başkan Seçer’den Davet: 'Kuş Öpücüğü' Prömiyeri

Ziyarette söz alan oyuncular, Başkan Seçer’i provalarına davet etti. Seçer, Şehir Tiyatrosu'nun yazılı olduğu tabloyu imzalayarak, vatandaşları 11 Ekim'de Kongre ve Sergi Sarayı’nda sahnelenecek 'Kuş Öpücüğü' isimli oyunun prömiyerine davet etti.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Ataşehir’de Köpek Başka Bir Köpeğe Saldırdı Sahibi Kalp Krizi Geçirdi

Ataşehir’de Köpek Başka Bir Köpeğe Saldırdı Sahibi Kalp Krizi Geçirdi