Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Yerel Muğla'da konservatuvar sınav başvuruları açıldı

Muğla'da konservatuvar sınav başvuruları açıldı

Muğla Büyükşehir Belediyesi Konservatuvarı, 2024-2025 dönemi sınav başvuruları başladı. İşte detaylı bilgiler...

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Haberleri
Muğla'da konservatuvar sınav başvuruları açıldı
KAYNAK: İHA

Muğla'da Büyükşehir Belediyesi, sosyal ve kültürel hizmetlere verdiği önemle dikkat çekiyor. Bu kapsamda, konservatuvar sınavları için başvurular başladı. Bale, Türk Sanat Müziği, halk dansları, modern dans, Türk Halk Müziği çocuk korosu ve tiyatro gibi çeşitli dallarda eğitim veren konservatuvar, sanata ilgi duyan gençlere kapılarını açıyor.

2023-2024 eğitim-öğretim yılında 90 öğrenciyi mezun eden Muğla Büyükşehir Belediyesi Konservatuvarı, 2015 yılından bu yana toplam 285 mezun verdi. Konservatuvar, bu yıl da yetenek sınavları ile öğrenci alımını gerçekleştirecek. Hâlihazırda 404 öğrencinin eğitim gördüğü konservatuvar, Türk Halk Müziği, Türk Sanat Müziği, Türk Halk Dansları, tiyatro, bale, çocuk korosu ve modern dans alanlarında uzman eğitimler sunuyor.

Başvuru Süreci ve Yetenek Sınavları

Sanata ve kültüre değer veren bir eğitim ortamı sunan konservatuvar, yetenekli öğrencilerini titizlikle seçiyor. Başvurular için son tarih 13 Eylül 2024. Adaylar, başvurularını Muğla Büyükşehir Belediyesi Konservatuvarı’nın resmi web sitesi üzerinden yapabilecekler. Yetenek sınavları sonrasında başarılı olan öğrenciler, 2024-2025 eğitim döneminde konservatuvarın bir parçası olacaklar.


 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Beşiktaş Jackson Muleka’yı Al-Kholood’a kiraladığını açıkladı!

Beşiktaş Jackson Muleka’yı Al-Kholood’a kiraladığını açıkladı!