Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Yerel Burdur Bucak’ta kamyonet ile çarpışan araçta 1'i ağır 3 yaralı

Burdur Bucak’ta kamyonet ile çarpışan araçta 1'i ağır 3 yaralı

Burdur’un Bucak ilçesinde kamyonet ile otomobilin kavşakta çarpışması sonucu meydana gelen kazada 1’i ağır, 3 kişi yaralandı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Burdur Bucak’ta kamyonet ile çarpışan araçta 1'i ağır 3 yaralı
KAYNAK: İHA

Burdur’un Bucak ilçesi Barbaros Mahallesi Adnan Menderes Bulvarı Çevre Yolu Caddesi üzerinde saat 11.54 sıralarında bir trafik kazası meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Ali Y. (71) idaresindeki 07 SV 883 plakalı Mazda marka kamyonet ile Kamil Ç. (75) idaresindeki 15 PS 663 plakalı Fiat Tofaş marka otomobil, kavşakta çarpıştı.

1’i Ağır 3 Kişi Yaralandı

Kazada otomobil sürücüsü Kamil Ç. ve kamyonet sürücüsü Ali Y. hafif şekilde yaralanırken, otomobilde yolcu olarak bulunan Mehmet A. (62) ise ağır şekilde yaralandı. Çevredekilerin 112 Acil Çağrı Merkezi’ne yaptığı ihbar üzerine olay yerine itfaiye, sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.

Yaralılar Hastaneye Kaldırıldı

Olay yerine gelen itfaiye ekipleri, araçta sıkışan yaralıları başarılı bir şekilde çıkardı. Yaralılar, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından ambulans ile Bucak Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Yaralıların hastanede tedavileri devam ederken, Mehmet A.'nın sağlık durumu ciddiyetini koruyor.

Polis İnceleme Başlattı

Kazayla ilgili olarak polis ekipleri olay yerinde detaylı bir inceleme başlattı. Trafik kazası sonrası cadde bir süre trafiğe kapatılırken, araçların kaldırılmasıyla yol tekrar açıldı. 
 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Alanya'da teknenin çarptığı kadının cenazesi morgdan alındı

Alanya'da teknenin çarptığı kadının cenazesi morgdan alındı