Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Yerel Hatay'da beton mikseriyle çarpışan otomobil mezarı oldu

Hatay'da beton mikseriyle çarpışan otomobil mezarı oldu

Hatay'da beton mikseriyle otomobilin çarpışması sonucu bir kişi hayatını kaybetti, bir kişi ise yaralı olarak hastaneye kaldırıldı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Hatay'da beton mikseriyle çarpışan otomobil mezarı oldu
KAYNAK: İHA

Hatay-Gaziantep yolunda, Hatay'ın Kırıkhan ilçe merkezi mevkiinde feci bir kaza yaşandı. 31 AAF 160 plakalı otomobil ile aynı istikamette seyreden 06 EAY 260 plakalı beton mikseri çarpıştı. Çarpışmanın şiddetiyle otomobil adeta hurdaya döndü ve araçta bulunan iki kişi aracın içerisinde sıkıştı.

Olay yerine hızla ulaşan itfaiye ekipleri, araçta sıkışan iki kişiyi kurtarmak için yoğun bir çaba sarf etti. Araçtan çıkarılan kazazedelerden birinin durumu ağırdı. Sağlık ekiplerinin olay yerinde yaptığı kontroller sonucunda, Osman E. isimli şahsın hayatını kaybettiği belirlendi.

Yaralı Hastaneye Kaldırıldı

Kazanın diğer mağduru Ahmet K., olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından hızla ambulansla hastaneye kaldırıldı. Ahmet K.’nin sağlık durumu hakkında henüz net bir bilgi paylaşılmadı. Osman E.'nin cenazesi, yapılan incelemelerin ardından morga kaldırılarak ailesine teslim edilmek üzere işlemler başlatıldı.

Polis ekipleri, kaza bölgesinde güvenlik önlemleri alarak incelemelerde bulundu. Kazanın nasıl meydana geldiği ve sürücülerin kusur durumu hakkında detaylı bir rapor hazırlanması bekleniyor. Beton mikseri sürücüsünün ise ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldüğü öğrenildi.


 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Hatayspor Alanyaspor Maçı Hazırlıklarına Devam Ediyor

Hatayspor Alanyaspor Maçı Hazırlıklarına Devam Ediyor