Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Yerel Akdeniz Belediyeler Birliği'nden Burdur Gölü zirvesi

Akdeniz Belediyeler Birliği'nden Burdur Gölü zirvesi

Akdeniz Belediyeler Birliği toplantısı Burdur'da düzenlendi. Muhittin Böcek ve Ali Orkun Ercengiz, kuruma tehlikesi bulunan Burdur Gölü'nü görüştü.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Haberleri
Akdeniz Belediyeler Birliği'nden Burdur Gölü zirvesi
KAYNAK: İHA

Akdeniz Belediyeler Birliği Encümen Toplantısı, Burdur'da gerçekleştirildi. Toplantıya Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek başkanlık ederken, Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz ev sahipliği yaptı. Toplantıda, Burdur Gölü'nün karşı karşıya olduğu tehlikelerle ilgili önemli görüşmeler yapıldı.

Başkan Böcek: Toprağımıza ve suyumuza sahip çıkmak, geleceğimize sahip çıkmaktır

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, toplantı öncesinde Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz’i ziyaret etti. 

Böcek, ziyaret sırasında şu açıklamalarda bulundu:

“Burdur'da gerçekleştireceğimiz Akdeniz Belediyeler Birliği toplantısı öncesi, Birlik Başkanı olarak Burdur Belediye Başkanımız Ali Orkun Ercengiz'i ziyaret ettim. Kendisine misafirperverliği için teşekkür ediyorum. Akdeniz Belediyeler Birliği'mizin değerli encümen üyeleriyle Burdur'da bir araya gelerek şehirlerimiz arasındaki dayanışma ve iş birliğini destekleyecek çalışmaları değerlendirdik. Birlikte atacağımız her adımın geleceğe umut olmasını diliyorum. Bilgi, tecrübe ve deneyimlerimizi paylaşarak şehirlerimizin gelişmesine katkı sunmak için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz. Akdeniz Belediyeler Birliği Encümen Toplantısı dolayısıyla bulunduğumuz Burdur'da kuruma tehlikesiyle karşı karşıya olan Burdur Gölü ile ilgili yapabileceklerimizi görüştük. Toprağımıza ve suyumuza sahip çıkmak, geleceğimize sahip çıkmaktır. İklim değişikliğinin etkilerini azaltmak için yerel yönetimler olarak üzerimize düşen görevi yapmak doğaya ve insanlığa karşı sorumluluğumuzdur. Cennet vatanımızın güzelliklerini korumak için azim ve kararlılıkla birlik içerisinde çalışmaya devam edeceğiz.”

Başkan erCengiz ev sahipliği yaptı

Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, sosyal medya platformu X'ten toplantıya ilişkin açıklamalarda bulunarak, “Akdeniz Belediyeler Birliği Encümen toplantımızı Antalya Büyükşehir ve Akdeniz Belediyeler Birliği Başkanı Sayın Muhittin Böcek başkanlığında gerçekleştirdik. Devamında birlik üyesi belediyelerimizin başkan ve meclis üyelerine görev ve sorumluluklarının anlatıldığı ayrıca tasarruf tedbirlerinin nasıl yükümlülükler  getirdiğini anlatan bir eğitim semineri düzenledik. Katılımlarından ötürü başta Sayın Muhittin Böcek olmak üzere tüm başkan ve meclis üyesi arkadaşlarımıza teşekkür ederiz.” dedi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Antalya'da Boşanma Aşamasındaki Kadın Eşi Tarafından K*tledildi

Antalya'da Boşanma Aşamasındaki Kadın Eşi Tarafından K*tledildi