Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Yerel Muğla Seydikemer'de tarımsal üretim eğitimi düzenlenecek

Muğla Seydikemer'de tarımsal üretim eğitimi düzenlenecek

Muğla'nın Seydikemer ilçesinde, Tarımsal Üretim Planlaması ve yeni destekleme modeli hakkında detaylı bilgiler üreticilere aktarılacak.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Haberleri
Muğla Seydikemer'de tarımsal üretim eğitimi düzenlenecek
KAYNAK: İHA

Muğla'nın Seydikemer ilçesinde 16 Eylül 2024 tarihinde Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından düzenlenen desteklemeler ve üretim planlaması konulu bilgilendirme toplantısı yapılacak. Eğitim programı, Seydikemer Kaymakamlığı Toplantı Salonu’nda gerçekleşecek.

Eğitim Tarihi ve Yeri

Eğitim, 16 Eylül 2024 Pazartesi günü saat 13.00'te Seydikemer Kaymakamlığı Toplantı Salonu’nda düzenlenecek. Bu toplantıda, Tarımsal Üretim Planlaması ve yeni destekleme modeli hakkında detaylı bilgiler üreticilere aktarılacak.

Toplantının İçeriği

Toplantının ana başlıkları arasında Bitkisel Üretim Desteklemeleri, Hayvansal Destekler ve Tarsim konuları yer alacak. Eğitimde çiftçilere tarımsal üretim planlaması ile bakanlığın sağladığı destekler hakkında kapsamlı bilgiler verilecek. Eğitimin amacı, tarım sektöründe sürdürülebilirliği artırmak ve üreticilerin bilinçlendirilmesini sağlamak. Tüm üreticilere açık olan bu eğitimde katılımın yüksek olması bekleniyor.


 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Trabzonspor-Beşiktaş Maçına Beşiktaşlılar Alınmayacak

Trabzonspor-Beşiktaş Maçına Beşiktaşlılar Alınmayacak