Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Yerel İstanbul'da şehit olan polis Adana'daki okulunda anıldı

İstanbul'da şehit olan polis Adana'daki okulunda anıldı

İstanbul'da trafik uygulaması sırasında şehit olan polis memuru Mustafa Peksoy, görev yaptığı okulda öğretmen arkadaşları ve öğrenciler tarafından anıldı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Haberleri
İstanbul'da şehit olan polis Adana'daki okulunda anıldı
KAYNAK: İHA

İstanbul'da trafik uygulaması sırasında otomobilin çarpması sonucu şehit olan polis memuru Mustafa Peksoy, görev yaptığı okulda öğretmen arkadaşları ve öğrencileri tarafından anıldı. Anma töreninde slayt gösterisi yapıldı, Kur'an-ı Kerim okundu ve helva dağıtıldı.

Otomobil Çarpması Sonucu Şehit Oldu

Adana'da 2022-2023 eğitim-öğretim döneminde Şehit Ayhan Güngör Anadolu Lisesi'nde Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmenliği yapan Mustafa Peksoy, eğitim hayatının ardından polis olarak görev yapmaya başladı. 9 ay önce İstanbul'da göreve başlayan Peksoy, İstanbul'da bir trafik uygulaması sırasında otomobilin çarpması sonucu şehit oldu. Şehit Mustafa Peksoy, görev yaptığı okulda öğretmen arkadaşları ve öğrencileri tarafından anıldı.

Okulunda Anma Töreni düzenlendi

Şehit Mustafa Peksoy'un anısına düzenlenen törende, okulun toplantı salonunda slayt gösterisi yapıldı. Ardından Kur'an-ı Kerim okunarak helva dağıtıldı. Törene Yüreğir Kaymakamı Mehmet Aksu ve protokol üyeleri katıldı. Peksoy'un anısı, okul topluluğu tarafından saygıyla yad edildi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Çem Kalesi'ndeki Gizemli Kitabe Çözülmeyi Bekliyor

Çem Kalesi'ndeki Gizemli Kitabe Çözülmeyi Bekliyor