Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Yerel Mezunlar buluştu okul şenlendi

Mezunlar buluştu okul şenlendi

Antalya Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi Mezunları Derneği’nin (ANTEMDER) gelenekselleşen iftar yemeğinde mezunlar bir araya geldi. ANTEMDER üye ve yöneticileri katılımın fazlalığından memnun olduklarını belirtti.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Mezunlar buluştu okul şenlendi

ANTEMDER’den yapılan açıklama ise şu şekilde:

“Mezunlar birbirleriyle, yaşayan öğretmenleriyle, atölyelerde makinalarıyla hasret giderdiler.

Önceki yıllarda olduğu gibi bu yılda Muratpaşa Belediye’mize desteğinde gerçekleşen yemeğimiz okul bahçemizi şenlendirdi. Yemek duasının ardından konuşan ANTEMDER Başkanı Orhan Yüksel; Katılımcılara Mezunlar Derneği ile ilgili bilgiler sunup, üzerinde çalışılan projeleri anlattı. Muratpaşa Belediyesine ve tüm katılımcılara teşekkür etti.

Okul Müdürümüz Hasan Yıldız konuşmasının ardından Başkan Orhan Yüksel’e, Başkan Yardımcısı İbrahim Kücü’ye ve Denetim Kurulu Başkanı Dr. Adnan İŞ'e ; öğrencilerimizle paylaştıkları kişisel gelişim ve Üniversiteye hazırlık sunumları için plaketler verdi, teşekkür etti. 30 civarında öğrencimizin de görev aldığı iftarımızın sonunda başka bir iftar etkinliğinden dönen Kepez Belediye Başkanımız Av. Hakan TÜTÜNCÜ ve Mezunumuz Teknikeller Şirketler Grubu sahibi Mustafa Yılmaz geldiler. Bahçede yarım saate yakın çay sohbetinin ardından Kepez Belediyesince İyileştirilen Öğretmen Odamız gezildi. Burada da Müdürümüz Hakan Tütüncü’ye katkıları için plaket taktim etti. İftar etkinliğimize emeği geçen Öğrenci Öğretmen ve mezunlarımıza, iftara katılan tüm dostlarımıza çok teşekkür ediyoruz.”

Davut Kunduroğlu

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Mavi Kelebekler galibiyet arayacak

Mavi Kelebekler galibiyet arayacak