Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Yerel Mersin'de iki kadını vurup int*har etti!

Mersin'de iki kadını vurup int*har etti!

Mersin'in Tarsus ilçesinde iki kadını vuran şahıs int*har etti. Kadınlardan biri toprağa verilirken, olayın detayları ortaya çıktı.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Mersin'de iki kadını vurup int*har etti!
KAYNAK: İHA

Mersin'in Tarsus ilçesi Yeni Mahalle'de, Çetin G. (36), işten çıkıp servise binen Feriye Gözüala (25) ve H.G. ile tartışmaya başladı. Tartışma kısa sürede kavgaya dönüşerek, Çetin G.'nin yanında taşıdığı tabancayla iki kadına ateş etmesi ile sonuçlandı. Bu saldırıda Feriye Gözüala olay yerinde hayatını kaybederken, H.G. ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı.

Fail int*har Etti

Saldırının ardından olay yerinden uzaklaşan Çetin G., yaklaşık 100 metre ileride aynı silahla kafasına ateş ederek int*har etti. Yaşamını yitiren Gözüala’nın cenazesi, yapılan otopsi sonrası Adana Adli Tıp Kurumu Morgu’ndan alınarak Tarsus Şehir Mezarlığı’na getirildi. Burada kılınan cenaze namazının ardından Gözüala, toprağa verilmek üzere Çamlıyayla Fakılar köyüne götürüldü. H.G.'nin ise halen yoğun bakımda tedavisi sürüyor.

barışmaya ikna edemeyince öld*rdü

İddialara göre, Çetin G. ve H.G. yaklaşık 3 yıl önce bir ilişkiye başlamıştı. Ancak H.G.'nin ayrılmak istediği öğrenildi. Olay günü Çetin G., H.G.’yi konuşmak için çalıştığı iş yerinin önünde bekledi ve barışmaya ikna edemeyince tartışma çıktı. Bu tartışma sırasında Çetin G., araya giren Gözüala’ya ve ardından H.G.'ye ateş etti.

H.G. Yoğun Bakımda

Olayın ardından hastaneye kaldırılan H.G.'nin durumu ciddiyetini koruyor ve tedavisi yoğun bakımda devam ediyor. Çetin G.’nin ise bugün toprağa verileceği öğrenildi.


 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Kaş Yanıyor

Kaş Yanıyor