Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Yerel Mersin'de araç süren çocuk dronla tespit edildi

Mersin'de araç süren çocuk dronla tespit edildi

Mersin polisi, dron ile yaptığı trafik denetiminde babası tarafından araç kullandırılan bir çocuk sürücüyü tespit etti ve yasal işlem başlattı.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Haberleri
Mersin'de araç süren çocuk dronla tespit edildi
KAYNAK: İHA

Mersin'de, Mersin İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri, trafik denetimlerini sıkı bir şekilde sürdürüyor. Denetimlerde dron kullanan ekipler, hem sürücüleri uyarıyor hem de yasal işlemler yapıyor. Son olarak, merkez Mezitli ilçesi GMK Bulvarı Kale Kavşağı'nda yapılan dron denetiminde, aracın direksiyonunda bir çocuk sürücü tespit edildi.

Sürücü Değişikliği Dronla Kaydedildi

Dronu fark eden araçtaki kişiler, bir petrol istasyonuna girerek sürücü değişikliği yaptı. Ancak bu hareket, dronla havadan görüntülendi ve polis ekipleri durumu anında fark etti. Ekipler, aracı uygulama noktasında durdurarak gerekli uyarıları yaptı ve yasal işlem başlattı.

Ceza ve Uyarılar Yapıldı

Emniyet Müdürlüğü, olayla ilgili olarak sürücülere 690 TL para cezası uygulandığını açıkladı. Konuyla ilgili olarak yapılan açıklamada, "Can güvenliğiniz önceliğimiz, kurallar kırmızı çizgimiz" ifadeleri kullanıldı. Ayrıca, çocuğun sürücü koltuğunda oturmasının hem kendisi hem de diğer trafik kullanıcıları için büyük bir risk oluşturduğu vurgulandı.

Dronla Denetimler Devam Edecek

Mersin polisi, dron destekli trafik denetimlerini sürdüreceklerini belirterek, vatandaşları trafik kurallarına uymaları konusunda bir kez daha uyardı. Trafik güvenliğini sağlamak adına yapılan bu denetimlerin, şehrin farklı noktalarında artarak devam edeceği ifade edildi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Ankara Altındağ'da mahkemeden satılık 3+1 daire

Ankara Altındağ'da mahkemeden satılık 3+1 daire