Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Yerel Mersin Akdeniz'de metruk bina yıkıldı

Mersin Akdeniz'de metruk bina yıkıldı

Mersin'in Akdeniz ilçesinde terk edilmiş yapılar Akdeniz Belediyesi tarafından yıkılmaya devam ediyor.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Mersin Akdeniz'de metruk bina yıkıldı
KAYNAK: İHA

Mersin'in merkez ilçesi Akdeniz Belediyesi, vatandaşların can ve mal güvenliğini tehdit eden, görüntü kirliliğine neden olan ve sosyal sorunlara yol açan metruk binaların yıkımına hız kesmeden devam ediyor. Bu kapsamda, Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, mahalle muhtarları veya vatandaşların şikâyetleri doğrultusunda, kimi zaman da yapı sahiplerinin talepleri üzerine ilçe sınırları içinde yüzlerce metruk binanın yıkımını gerçekleştirdi.

Kiremithane Mahallesi'nde Yıkım Çalışması

Son olarak Kiremithane Mahallesi 4402 sokakta bulunan, 3 katlı ve sahiplerince terk edilmiş çok eski bir metruk bina yıkıldı. Yasal süreci tamamlanan bina, Zabıta Müdürlüğü ekiplerinin çevre güvenliğini sağlamasının ardından, ağır iş makineleriyle kontrollü bir şekilde yıkıldı. Ekipler, yıkım esnasında aşırı toz oluşumunu önlemek amacıyla arazözden sürekli tazyikli su sıktı.

Mahalle Muhtarı Teşekkür etti

Kiremithane Mahallesi Muhtarı Doğan Bilyeli, metruk binanın yıkılmasından duyduğu memnuniyeti dile getirerek, uzun zamandır terk edilmiş binaya kimliği belirsiz kişilerin yerleştiğini ve mahalle halkının bu durumdan huzursuz olduğunu belirtti. Bilyeli, “Uyuşturucu bağımlıları mı dersiniz kaçak göçmenler mi dersiniz, her tür insan geliyordu. Durumu yetkililere bildirdik ve Akdeniz Belediyesi çok duyarlı davrandı, bizi büyük bir sıkıntıdan kurtardı. Mahallemiz adına, Akdeniz Belediyemize ve yıkımda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Venezuela'da Muhalefet Adayı Edmundo Gonzalez İçin Tutuklama Emri Çıkartıldı

Venezuela'da Muhalefet Adayı Edmundo Gonzalez İçin Tutuklama Emri Çıkartıldı