Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Yerel Menteşe'de 30 Ağustos Zafer Bayramı coşkusu: Manga'dan unutulmaz konser

Menteşe'de 30 Ağustos Zafer Bayramı coşkusu: Manga'dan unutulmaz konser

Muğla'nın Menteşe ilçesinde 30 Ağustos Zafer Bayramı coşkusu ünlü rock grubu Manga'nın sahne aldığı konserle zirveye ulaştı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Haberleri
Menteşe'de 30 Ağustos Zafer Bayramı coşkusu: Manga'dan unutulmaz konser
KAYNAK: İHA

Muğla'nın Menteşe ilçesi Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları, geleneksel fener alayı ile başladı. Menteşe sokaklarını aydınlatan fener alayına, vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Yüzlerce kişinin ellerinde Türk bayrakları ile Cumhuriyet Meydanı'na kadar yürüdüğü bu etkinlik, renkli görüntüler oluşturdu.

Manga'dan Unutulmaz Performans

Fener alayının ardından sahneye çıkan Manga, Menteşe'deki kutlamalara katılan yüzlerce kişiye unutulmaz anlar yaşattı. Grubun sevilen şarkılarıyla coşan kalabalık, hep bir ağızdan şarkılara eşlik etti. Menteşe Cumhuriyet Meydanı, Manga'nın enerjik performansıyla adeta karnaval havasına büründü.

Belediye Başkanlarından Anlamlı Mesajlar

Konser sırasında sahneye çıkan Menteşe Belediye Başkanı Gonca Köksal, böylesine anlamlı bir geceye gösterdikleri ilgiden dolayı vatandaşlara teşekkür etti. Konuşmasında, 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın sadece askeri bir zafer değil, aynı zamanda bağımsızlığın, özgürlüğün, milli birliğin ve beraberliğin sembolü olduğunu vurguladı. Köksal, Atatürk ilkelerine ve Cumhuriyet'in değerlerine sahip çıkmanın önemine değinerek, gelecek nesillere bunları aktarmak için hep birlikte durmadan çalışacaklarını ifade etti.

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Aras da bir bayram mesajı ileterek, herkesin 30 Ağustos Zafer Bayramı'nı kutladı.


 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Bahçelievler Devlet Hastanesi önünde silahlı saldırı

Bahçelievler Devlet Hastanesi önünde silahlı saldırı