Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Yerel Kadın üretimi kermeste

Kadın üretimi kermeste

8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü kapsamında 3 Mart Pazar günü saat 10.00-19.00 arasında ‘Kadınlar Günü Kermesi’ düzenleniyor. Kermes hakkında bilgi veren Ayşe Sevil Kuru, “Amacımız Türk ve dünya kültürlerini birleştirmek ve kaynaştırmak” dedi.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Kadın üretimi kermeste

Kültür, Sanat ve Dostluk Platformu, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü etkinlikleri kapsamında 3 Mart’ta farklı kültürlere sahip kadınları bir araya getirmek amacıyla ‘Kadınlar Günü Kermesi’ düzenliyor.
Akdeniz GERÇEK’i ziyaret eden Kültür Sanat ve Dostluk Platformu üyeleri Ayşe Sevil Kuru ve Fatma Heper, kermesle ilgili bilgi aktardılar. Kermese katılacak kadınların birbirlerinden kültür alışverişi yapmalarını hedeflediklerini aktaran Ayşe Sevil Kuru, “Amacımız Türk ve dünya kültürlerini birleştirmek ve kaynaştırmak. Bu kaynaştırmayı kültür ve sanat bazında hep gerçekleştirmeye amaçlıyoruz.  Ayrıca, üreten kadınların ürünlerinin satışı da var” dedi. Ayrıca, okul öncesi psikologların da etkinlikte yer alacağını ve yabancı uyruklu vatandaşların çocuklarının okula uyum sürecine dair görüşlerini anlatacağı belirtiliyor. Fatma Heper,  Yalçin Süman ve Onur Güzey’in katkılarıyla Adonis Otel’de gerçekleşecek kermese tüm vatandaşları davet ederken, “ Etkinliğin sürekliliğinin sağlanması önemli” dedi.  Dilara Açikyildiz

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Havuzda madalyaları topladılar

Havuzda madalyaları topladılar