Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Yerel Isparta'da gizemli yol! Sürücüsüz araçlar yokuş yukarı ilerliyor

Isparta'da gizemli yol! Sürücüsüz araçlar yokuş yukarı ilerliyor

Isparta’nın Ayazmana Mahallesi’nde bulunan gizemli bir yol, araçların sürücüsüz şekilde yokuş yukarı ilerlemesiyle dikkat çekiyor.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Haberleri
Isparta'da gizemli yol! Sürücüsüz araçlar yokuş yukarı ilerliyor
KAYNAK: İHA

Isparta’daki bu esrarengiz yol, araçların yokuş yukarı eğimin tersi yönünde kendi kendine hareket etmesiyle ünlendi. Bölgedeki vatandaşlar, bu durumun manyetik bir alandan kaynaklandığını düşünüyor. Deneme yapmak için bölgeye gelenler, araçlarını boşa alarak yokuş yukarı nasıl ilerlediğini gözlemliyor.

“İlk kez böyle bir olay görüyorum”

Yaklaşık 20 yıldır Ayazmana Mahallesi’nde yaşayan Yıldırım Akçay, bu tür bir olayı ilk kez gördüğünü belirterek, “Daha önce hiç görmedim. İlk defa karşılaşıyorum çok ilginç bir olay. Burada bir çekim kuvveti olduğunu düşünüyorum. Daha önce ülkemizin Batman tarafında görmüştüm. İlk defa burada da görüyorum. Enteresan bir olay” dedi.

gelip deneme yapıyorlar

Bölgedeki çalışanlardan Orhan Türe ise bu esrarengiz olayı uzun zamandır bildiğini ifade ederek, “Gizemli bir yol. Zaman zaman vatandaşların gelip burada deneme yaptığı anda bende durumu fark ettim. Yol da manyetik alanın olduğu söyleniyor ama biz de bilmiyoruz” şeklinde konuştu.

Motosikletler de kendi kendine ilerliyor

Gizemli yol sadece araçları değil, motosikletleri de etkiliyor. Motosikletler de sürücü müdahalesi olmadan yokuş yukarı ilerliyor. Yolun sırrı henüz çözülemese de, bu olay Isparta’da merak uyandırmaya devam ediyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
İstanbul’da 1 milyon TL altında arsa! Deniz ayağınızın altında

İstanbul’da 1 milyon TL altında arsa! Deniz ayağınızın altında