Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Yerel DAİMFED'den çağrı: İnşaatı tamamlama sigortası yüzde 100'e çıkmalı

DAİMFED'den çağrı: İnşaatı tamamlama sigortası yüzde 100'e çıkmalı

DAİMFED Genel Başkanı Mustafa Karslıoğlu, İl Bank ve Yapı İşleri Genel Müdürlüğü'nden yerel müteahhitlerin ihalelere davet edilmesi konusunda destek talep etti.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Haberleri
DAİMFED'den çağrı: İnşaatı tamamlama sigortası yüzde 100'e çıkmalı
KAYNAK: İHA

Doğu Akdeniz İnşaat Müteahhit Birlikleri Federasyonu (DAİMFED) Genel Başkanı Mustafa Karslıoğlu, Adana, Mersin, Malatya, Kahramanmaraş ve Osmaniye'deki müteahhitler için İl Bank ve Yapı İşleri Genel Müdürlüğü'nden ihale davetiyesi talep ettiklerini belirtti. Karslıoğlu, yerel müteahhitlerin bu ihalelere katılımının desteklenmesi gerektiğini vurguladı.

'İnşaatı Tamamlama Sigortası Yüzde 100'e Çıkarılmalı'

Karslıoğlu, inşaatı tamamlama sigortası konusunun önemine değinerek, mevcut yüzde 10'luk sigorta oranının yüzde 100'e çıkarılmasını talep etti. Bu sigortanın, müteahhitlerin iflas etmesi ya da projeden çekilmesi durumunda projelerin tamamlanmasını güvence altına alacağını ifade etti.

DAİMFED Çalışmaları Takip Ediliyor

Öte yandan AKP Adana Milletvekili Ahmet Zenbilci, DAİMFED'in çalışmalarını yakından takip ettiklerini belirtti. Zenbilci, "Mesleğim Elimde" projesinin önemine vurgu yaparak, bu projenin diğer illerde de hayata geçirilmesi için çaba göstereceklerini söyledi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Bakan Bolat açıkladı! Yeşil pasaport uygulaması genişleyecek mi?

Bakan Bolat açıkladı! Yeşil pasaport uygulaması genişleyecek mi?