Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Yerel Burdur'da yaşlı kadın evinde ölü bulundu

Burdur'da yaşlı kadın evinde ölü bulundu

Burdur'da dünden beri haber alınamayan kadın evinde ölü bulundu. Soruşturma başlatıldı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Burdur'da yaşlı kadın evinde ölü bulundu
KAYNAK: İHA

Burdur'un Burç Mahallesi'nde, Kışla Caddesi üzerindeki bir apartmanda Medine Aycan adlı kişinin ölü bulunduğu bildirildi. Olay, akşam saat 21.30 sıralarında gerçekleşti. Aycan'ın askeri malzemeler satan bir dükkan işlettiği belirtildi.

Burdur'da Yaşlı Kadın Evinde Ölü Bulundu (3)

Akrabaları Haber Alamayınca İhbarda Bulundu

Aycan'dan (69) dünden beri haber alamayan akrabaları, endişe içinde 112 Acil Çağrı Merkezi'ni arayarak durumu bildirdi. İhbar üzerine olay yerine giden polis ekipleri, çilingir yardımıyla kapıyı açtı ve içeri girdiklerinde yaşlı kadını hareketsiz bir şekilde yerde buldu.

Sağlık Kontrolü Sonucu Acı Gerçek

Sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde, Medine Aycan'ın yaşamını yitirdiği belirlendi. Aycan'ın cansız bedeni, olay yeri inceleme ekipleri ve cumhuriyet savcısının incelemelerinin ardından şüpheli olarak değerlendirilen bir durumla karşılaşılması üzerine Burdur Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Yalnız Yaşıyordu

Olayın ardından yapılan detaylı incelemelerde, Aycan'ın yıllar önce eşini kaybettiği, 2 çocuğunun şehir dışında olduğu ve yalnız yaşadığı ortaya çıktı. Bu durum, ölümünün ardında bıraktığı izleri daha da derinleştirdi.

Burdur'da Yaşlı Kadın Evinde Ölü Bulundu (2)

Cenaze Otopsi İçin Hastaneye Kaldırıldı

Cenazenin otopsi için Burdur Devlet Hastanesi morguna kaldırıldığı belirtildi. Olayın şüpheli bulunması, incelemelerin derinleşmesine neden oldu. Aycan'ın ölümüyle ilgili detaylı soruşturmaların devam ettiği öğrenildi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Antalya'da Ekonomik Buhran! İhracat Geriledi!

Antalya'da Ekonomik Buhran! İhracat Geriledi!