Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Yerel Burdur'da kaybolan avcıyla ilgili önemli gelişme

Burdur'da kaybolan avcıyla ilgili önemli gelişme

Burdur’un Karamanlı ilçesindeki Eşeler Yaylası’nda kötü hava koşulları yüzünden kaybolan avcıdan önemli haber geldi.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Burdur'da kaybolan avcıyla ilgili önemli gelişme
KAYNAK: İHA

Burdur’un Karamanlı ilçesindeki Eşeler Yaylası’nda kötü hava koşulları yüzünden kaybolan avcı, jandarma ekiplerinin öğleden sonra bulduğu yerde sağ salim bulundu.

25 yıllık asker dostları kavuşunca duygusal anlar yaşadılar. Antalya’dan dün sabah Burdur’un Karamanlı ilçesine avlanmaya gelen Ramazan Çetin (48) ile arkadaşı Eşref Salkın, sis nedeniyle ayrı düştü. Ramazan Çetin’i arayan Eşref Salkın, 112 Acil Çağrı Merkezi’ne haber verdi. Bölgeye AFAD, jandarma, UMKE, MEB AKUB, Orman Muhafaza ve Denizli’den AKUT ekipleri yönlendirildi. Gece boyunca süren arama çalışmaları sonuç vermedi. Sabah saatlerinde arama çalışmalarına devam eden ekipler, öğleden sonra Ramazan Çetin’in Eşeler ile Akpınar Yaylası arasındaki ormanlık alanda havaya ateş açtığını duydu.

Ateşin geldiği yere giden ekipler, Ramazan Çetin’i sağ olarak buldu. Ramazan Çetin ile Eşref Salkın, birbirlerine sarılarak gözyaşlarına hakim olamadı. Avcıların 25 yıldır asker arkadaşı oldukları ve sık sık birlikte ava çıktıkları öğrenildi. Ramazan Çetin, sağlık ekiplerinin olay yerinde yaptığı kontrollerden sonra Karamanlı İlçe Jandarma Komutanlığı’na götürüldü. Çetin’in sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi. Gece çoban kulübesinde kalmış Arkadaşıyla kavuştuğu için mutlu olan Eşref Salkın, “Sis yüzünden kaybolmuş. Arazide rastladığı bir çoban kulübesinde geceyi geçirmiş. Kulübede bulduğu patatesleri ve yanında getirdiği mandalinaları yiyerek karnını doyurmuş. Gece uyuyamamış, sabaha karşı biraz uykuya dalmış. Sabah kalkınca yola devam etmiş ama yönünü şaşırmış. Taş ocaklarını görerek yönünü bulmaya çalışırken jandarma ekiplerimizle karşılaşmış” diye konuştu.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Isparta'da kamyon şoförünün feci ölümü

Isparta'da kamyon şoförünün feci ölümü