Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Yerel Başkan Abdullah Özyiğit vatandaşların evine misafir oluyor

Başkan Abdullah Özyiğit vatandaşların evine misafir oluyor

Mersin'in merkez ilçe Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit, Güvenevler Mahallesi'nde Güzel ailesinin davetini kabul ederek, evlerine konuk oldu. Düzenli olarak mahalleleri gezerek vatandaşlarla doğrudan iletişim kuran Başkan Özyiğit, Güvenevler Mahallesi sakinleriyle keyifli bir sohbet gerçekleştirdi.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Başkan Abdullah Özyiğit vatandaşların evine misafir oluyor
KAYNAK: İHA

Mersin'in merkez ilçe Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit, Güvenevler Mahallesi'nde Güzel ailesinin davetini kabul ederek, evlerine konuk oldu. Düzenli olarak mahalleleri gezerek vatandaşlarla doğrudan iletişim kuran Başkan Özyiğit, Güvenevler Mahallesi sakinleriyle keyifli bir sohbet gerçekleştirdi. Bu tür ziyaretlerde vatandaşların talep, beklenti ve önerilerini dinleyen Başkan Özyiğit, halkın görüşlerini doğrudan almaya önem verdiğini bir kez daha vurguladı.

Başkan Abdullah Özyiğit, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "Yenişehirli komşularıma hoş sohbetleri, misafirperverlikleri ve nazik davetlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Her fırsatta vatandaşlarımızın yanında olmaya ve onların seslerini duymaya devam edeceğiz. Toplumun her kesiminden gelen geri bildirimler, belediye olarak hizmetlerimizi şekillendirirken bize yol gösterici oluyor. Bu ziyaretler, şehrimizin her köşesinden gelen talepleri daha iyi anlamamıza ve çözüm odaklı adımlar atmamıza yardımcı oluyor. Vatandaşlarımızla birlikte, daha yaşanabilir bir Yenişehir inşa etmek için çalışmaya devam edeceğiz" dedi.

AW077028_01

Güvenevler Mahalle Muhtarı Rahime Sarı ise Başkan Özyiğit'in her zaman ulaşılabilir olduğuna vurgu yaparak, taleplerinin karşılıksız kalmadığını belirtti. Ev sahibi Gülbahar Güzel de Başkan Özyiğit'i ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti ifade etti.

AW077028_03

AW077028_02

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Yoksulluk sınırı açıklandı: Fakirleşme her ay artıyor

Yoksulluk sınırı açıklandı: Fakirleşme her ay artıyor