Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Yerel ATSO’da büyük gün

ATSO’da büyük gün

Antalya Ticaret ve Sanayi Odası'nın (ATSO) 1 Ekim Cumartesi günü seçilen 117 meclis üyesinin, önümüzdeki 4 yıl görev alacak Oda Yönetim Kurulu Başkan ve Üyeleri, Disiplin Kurulu ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Delegeleri seçimi bugün saat 10.00-17.00 arası yapılacak

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
ATSO’da büyük gün

EN AZ 59 ÜYE OYU GEREK

    ATSO'nun 1 Ekim Cumartesi günü Kepez 3'üncü İlçe Seçim Kurulu'nun yaptığı seçimlerde, dört yıl boyunca görev yapacak 49 meslek komitesindeki 283 komite üyesi ve 117 meclis üyesi belirlendi. Duyurulan son verilere göre kırmızı listenin 57, mavi listenin 53 üyesi bulunurken meclis başkanlığı için en az 59 üye oyu gerekiyor. ATSO Hizmet Binası'nda yapılacak olan seçimde seçilen 117 meclis üyesi ATSO'nun 4 yıl görev yapacak olan 11 kişilik yönetim kurulu üyelerini ve başkanını belirleyecek.

KİLİT BAĞIMSIZLAR

    Edinilen bilgiye göre ATSO Başkanı Davut Çetin’i ve Ali Bahar’ı destekleyen 110 meclis üyesi dışındaki 7 bağımsız üyenin seçim kilidini açmakta önemli bir rol oynayacağı öngörülüyor. 3 Meclis üyesine sahip pembe renkli 9'uncu Grup Tekstil Meslek Komitesi, 2 meclis üyesine sahip kırmızı beyaz renkli 25'inci Grup Dayanıklı Tüketim Malları Meslek Komitesi, 2 meclis üyesine sahip yeşil renkli 39'uncu Grup Bankalar, Finansal Hizmetler ve Döviz Büroları Meslek Komitesi’nin bağımsız üyeleri ATSO’nun yeni başkanını belirleme noktasında kilit görevi görecek.

Haber Merkezi 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Halk Ekmek’e talep arttı

Halk Ekmek’e talep arttı