Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Yerel ASMO’dan eğitim semineri

ASMO’dan eğitim semineri

Antalya Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası (ASMO)’da 7338 Sayılı Kanunla Yapılan Düzenlemelerin anlatıldığı yüz yüze eğitim semineri düzenlendi

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
ASMO’dan eğitim semineri
KAYNAK: Haber Merkezi

ASMO’da gerçekleştirilen seminerin sunumu İstanbul Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası (İSMMMO) Eğitmeni Yalçın Sütütemiz, tarafından yapıldı. Seminere başta Antalya Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Başkanı Emrullah Tayfun Çavdar olmak üzere, İstanbul Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Eğitmeni Yalçın Sütütemiz ve çok sayıda üye katıldı. Seminerde 7338 sayılı kanunla yapılan düzenlemeler anlatıldı.

“HER TÜRLÜ FEDAKARLIĞI YAPTI”

Pandemiden dolayı uzun süredir bir eğitim semineri gerçekleştirmeyen ASMO, ilk yüz yüze seminerini dün yoğun bir katılımla gerçekleştirdi. Eğitimde söz alan Antalya Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Başkanı Emrullah Tayfun Çavdar, “Uzunca bir zaman diliminden sonra ilk yüz yüze eğitimimizde hep birlikteyiz. Pandeminin etkilerini hem sosyal alanda hem de ekonomik anlamda çok ciddi şekilde görüyoruz. Şu andaki yaşanan bütün sıkıntılardan dolayı ekonomimizin içinde bulunduğu durumu hepimiz yaşıyoruz. Gördük ki 2020’den bugüne yapılması gereken her türlü fedakârlığı bu meslek örgütü yaptı. Şu anda mecliste henüz daha kabul edilmemiş olan ülkemizin bütçesi görüşülüyor. Daha onaylanmamış bütçeye 146.9 milyar TL yük geldi. Sadece kurların yukarı gitmesinden kaynaklı.34 milyon vatandaşımız şu anda bankalara borçlu. 22 milyon kişi kurum icralık. Çünkü hiç kimse borcunu ödeyemez hale geldi” dedi.

“KISA ÇALIŞMA ÖDENEKLERİNE MAHKUM OLDULAR”

Başkan Çavdar konuşmasının devamında, “Ekonominin içinde bulunduğu bu olumsuz şartlar en çokta biz gibi serbest meslek erbaplarını çok derinden etkiledi. Onlarda işsiz kaldılar, onlarda kısa çalışma ödeneklerine mahkum oldular” dedi. “Yine hep birlikte karar verdik hep birlikte bir güç gösterdik sizlerin katkılarıyla” diyen Çavdar, “Geriye çekilmek istenen kurumlar vergisi beyannameleriyle gelir vergisi beyannameleri eski halinde bıraktırttık. Bu bizim başarımız değil bu sizlerin başarısıdır. Bunu başardıysak bu meslek örgütünün duruşu sayesinde olmuştur. Onun için hepinize teşekkür ediyorum” ifadesini kullandı.

“MALİ MÜŞAVİRLERE ÇOK İHTİYAÇ DUYULUYOR”

“Bu ülkede hepimiz yaşıyoruz” diyen Çavdar, “Dolayısıyla geleceğe bir şeyler bırakmak istiyorsak o zaman bu ekonominin düzelmesi için herkesin elini taşın altına koymasını bilmesi lazım. Bu bir kişinin yapacağı iş değil. Bu topyekûn yapılabilecek bir konu. Ekonominin kötü olduğu dönemlerde mali müşavirlere çok ihtiyaç duyulur. Onun için sizlere başarılar diliyorum. sayın Yalçın hocama bugün bizlerle bir çok konuyu paylaşacağı için bizleri bilgilendireceği için sonsuz teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Çiçek satış ünitesi yaptırılacak

Çiçek satış ünitesi yaptırılacak