Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Yerel Adana'da düzenlenecek TEKNOFEST için ziyaretçi kayıtları başladı

Adana'da düzenlenecek TEKNOFEST için ziyaretçi kayıtları başladı

Adana’da 2-6 Ekim 2024 tarihleri arasında düzenlenecek olan TEKNOFEST için ziyaretçi kayıtları resmen başladı. İşte detaylar...

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Adana'da düzenlenecek TEKNOFEST için ziyaretçi kayıtları başladı
KAYNAK: İHA

Dünyanın en büyük havacılık, uzay ve teknoloji festivali olan TEKNOFEST, 7. yılında 2-6 Ekim 2024 tarihlerinde Adana Şakirpaşa Havalimanı'nda teknoloji ve bilim meraklılarını ağırlayacak.

Festivalin resmi sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, “TEKNOFESTADANA için ziyaretçi kayıtları başladı. 2-6 Ekim tarihlerinde Adana’dayız” ifadelerine yer verildi.

TEKNOFEST 2024 Adana'da düzenlenecek

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı ile Türkiye Teknoloji Takımı Vakfı'nın (T3 Vakfı) ana yürütücülüğünü üstlendiği TEKNOFEST, Türkiye’nin önde gelen teknoloji şirketleri, kamu kuruluşları, medya ve üniversitelerin desteğiyle gerçekleştirilecek. Festivalde, havacılık ve teknoloji dünyasına dair birçok etkinlik yer alacak.

Etkinlikler ve Gösterilerle Dolu Bir Festival

Adana’da düzenlenecek olan TEKNOFEST’te, hava gösterileri, bilim şovları, TEKNOFEST keşif oyunu, simülasyon deneyim alanları, eğitici atölyeler ve sponsor markaların etkinlik stantları yer alacak. Ayrıca festival kapsamında çeşitli sergiler, gösteriler ve konserler de katılımcıları bekliyor.

Teknoloji Yarışmalarında Büyük Ödüller

TEKNOFEST, teknolojiyi geliştiren ve üreten bir Türkiye hedefiyle, Türkiye tarihinin en büyük ödüllü teknoloji yarışmalarına da ev sahipliği yapıyor. Yarışmacılara 30 milyon lira ödül ve 55 milyon liranın üzerinde malzeme desteği sağlanacağı belirtiliyor. Festivalde, 46 ana kategori ve 117 alt kategoride teknoloji yarışmaları düzenlenecek. Bu yıl, 788 bin 161 takım ve 1 milyon 600 binden fazla yarışmacı bu mücadelelere katılacak.


 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
2025 memur maaş zammı: 4 farklı zam oranı! İşte meslek meslek yeni maaşlar

2025 memur maaş zammı: 4 farklı zam oranı! İşte meslek meslek yeni maaşlar