Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Yerel 30 Ağustos Zafer Bayramı'nda Köyceğiz şehitlerine vefa

30 Ağustos Zafer Bayramı'nda Köyceğiz şehitlerine vefa

Muğla’nın Köyceğiz ilçesinde, 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 102. yıl dönümü büyük bir coşkuyla kutlandı. İşte detaylar...

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
30 Ağustos Zafer Bayramı'nda Köyceğiz şehitlerine vefa
KAYNAK: İHA

Muğla’nın Köyceğiz ilçesi, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 102. yıl dönümünü coşkulu bir törenle kutladı. Kutlama töreni, Köyceğiz Cumhuriyet Meydanı’ndaki Atatürk büstüne çelenk sunumuyla başladı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşının ardından, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın kutlama mesajı okundu.

Jandarma Komutanından Anlamlı Konuşma

Törenin devamında, günün anlam ve önemini belirten konuşma, Köyceğiz Jandarma Komutanı tarafından yapıldı. Jandarma Komutanı, 30 Ağustos Zaferi’nin Türk milletinin bağımsızlık mücadelesindeki önemini vurgulayarak, bu zaferin Türkiye Cumhuriyeti’nin temellerini atan kahramanların fedakarlıkları sayesinde kazanıldığını belirtti.

Şehitlik Ziyareti

Çelenk töreninin ardından, kutlama programı Köyceğiz Kaymakamı Mustafa Maslak tarafından kaymakamlık binasında tebriklerin kabul edilmesiyle devam etti. Program, Döğüşbelen Mahallesi’nde bulunan şehitlik ziyareti ile son buldu. Şehitler için okunan duanın ardından tören sona erdi.

Törene, Köyceğiz Kaymakamı Mustafa Maslak, kamu kurum ve kuruluşlarının amirleri, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.
 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Kemer'de Kaçak Yapılar Kaldırıldı

Kemer'de Kaçak Yapılar Kaldırıldı