Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Yaşam Lösemili çocuklara TURUNCU yol

Lösemili çocuklara TURUNCU yol

LÖSEV 2-8 Kasım Lösemili Çocuklar Haftası'nda lösemi hastalığı ile mücadele eden çocuklara destek vermek için Türkiye’nin dört bir yanında sembol binalar turuncu ışıklarla aydınlatılmaya başladı. Sosyal sorumluk sahibi kurumlar lösemili çocukların hayallerine giden yolu turuncu ışıklarla aydınlatıyorlar…

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Lösemili çocuklara TURUNCU yol

LÖSEV; Lösemiye karşı farkındalık oluşturmak adına bu yıl ‘Maskemi Atarım. Hayalime Koşarım’ mesajı ile tüm Türkiye’de etkinliklere eş zamanlı olarak başladı.


LÖSEV (Lösemili Çocuklar Sağlık ve Eğitim Vakfı) hafta boyunca tüm Türkiye’de birbirinden farklı etkinliklerle, çocukluk çağı kanserleri içinde en sık görülen lösemiye dikkat çekmeye devam edecek. Haftanın ve löseminin rengi olan TURUNCU ve birçok farklı etkinlik ile tedavisi süren çocuklara umut aşılanırken, lösemiyle mücadelede bireylere ve topluma düşen görevler vurgulanacak.


 

HAYALLERE GİDEN YOL TURUNCU

Türkiye genelinde kurumsal sosyal sorumluluk sahibi birçok kurum ve kuruluş 2-8 Kasım Lösemili Çocuklar Haftasında gece bina aydınlatmalarını turuncu yaparak haftaya ve çocuklara destek veriyorlar.  Ülke genelinde tarihi anıtlardan modern yapılara, kamu kuruluşlarından özel kuruluşlara dek köprü, gökdelen, anıt, yüzlerce noktada turuncu ışıklarını 1 Kasım itibarıyla yakmaya başlayan binalar sosyal medya hesaplarından #lösemili1çocuğunhayali ve #lösev1998 etiketleriyle haftaya destek veriyorlar.

Destek olmak isteyen herkes LÖSEV ’in sosyal medya hesaplarını takibe alarak, #lösemili1çocuğunhayali etiketi ile hafta boyunca paylaşımlar yapabilir, etkinliklere katılarak lösemiye dikkat çekebilir ve bu mücadelede çocukların sesi olabilir. Ayrıntılı bilgi için www.losev.org.tr den 0312 447 06 60 numaralı telefonlardan bilgi alabilirsiniz.




Haber Merkezi

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Folklor tutkunlarına davet

Folklor tutkunlarına davet