Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Yaşam HABABAM SINIFI öğrencilerle buluştu

HABABAM SINIFI öğrencilerle buluştu

Hababam Sınıfı filmlerinde rol alan oyuncular Korkuteli Fatma Mehmet Cadıl Fen Lisesi'nde öğrencilerle buluştu.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
HABABAM SINIFI  öğrencilerle buluştu

Kepez Belediyesi Kültür Müdürlüğü'nce düzenlenen Hababam Antalya'da etkinliği kapsamında Hababam Sınıfı filminde rol alan oyuncular Korkuteli Fatma Mehmet Cadıl Fen Lisesi'ne geldi. Okul girişinde öğrenciler tarafından çiçeklerle karşılanan Hababam sınıfı oyuncuları Bülent İğdiroğlu (Kalem Şakir), Bülent Onaran, Gazanfer Şener (Kikirik), Eyüp Güçmen, Dilaver Gür, Cafer Dere, Ümit Doğru, Yılmaz Ergün Kaya, Mustafa Ergün Sözen (Boncuk), Cengiz Nezir (Bozum Cahit), Ercan Gezmiş (Postal Rıza), Mehmet Çatay, Fazıl Ender Uzun, Ahmet Arıman (Hayta İsmail), Tuncay Akça (Bacaksız) ve Teoman Ayık, okulun konferans salonunda Hababam Sınıfı filmlerindeki anılarını öğrencilerle paylaştı.

Hababam Sınıfı'nın Postal Rıza'sı Ercan Gezmiş, "Bizi 5 nesil izledi. Türk halkının bize gösterdiği sevgi, saygı bizlere o kadar çok işlemiş durumda ki onlarla inanılmaz bir iletişimimiz var. Hababam Sınıfı'nda oynarken sizlerin yaşındaydık. Bir insanın hayatında çok önemli onur ve gururlar vardır. Bir kere çok onurlu ve gururluyum Mustafa Kemal Atatürk'ün torunuyum. Çok onurlu ve gururluyum Hababam Sınıfı filmlerinin öğrencisiyim. İyi ki Hababam Sınıfı ile yetiştiniz. Çok iyi biliyorum ki sizlerin çocukları da Hababam Sınıfı filmlerini seyredecek" dedi.

TEK ÇALIŞKAN ÖĞRENCİ BONCUK

Hababam Sınıfı'nın tek çalışkan öğrencisi olan Boncuk rolündeki Ergün Sözen, "Hababam Sınıfı filmlerinin yardımcı yönetmeniydim, aynı zamanda filmlerin tek çalışkan öğrencisiydim. Her şeyin doğrusunu söylerdim ama bazı hocalarımızın kulakları biraz ağır işitiyordu. Otur, beni kandıramazsın diye sözüme itibar etmiyorlardı" diye konuştu.Söyleşiye katılan Hababam Sınıfı oyuncuları, 44 yıl sonra kendilerini ikinci kez Antalya'da buluşturmasından dolayı Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü'ye teşekkür etti.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Mehmet Akif Ersoy’a açıldı

Mehmet Akif Ersoy’a açıldı