Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Spor VALORANT Challengers Türkiye Birlik Ligi kazananı belli oldu

VALORANT Challengers Türkiye Birlik Ligi kazananı belli oldu

Red Bull sponsorluğunda düzenlenen VALORANT Challengers Türkiye: Birlik Ligi finalinde Pcific Esports, HOWL Esports'u 3-2 yenerek Türkiye şampiyonu oldu.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
VALORANT Challengers Türkiye Birlik Ligi kazananı belli oldu
KAYNAK: İHA

Pcific Esports, Türkiye'nin önde gelen VALORANT ligi olan VALORANT Challengers Türkiye: Birlik Ligi'nde büyük bir başarıya imza attı. Final maçında HOWL Esports takımını genel seride 3-2 mağlup eden Pcific Esports, Türkiye şampiyonu olarak adını tarihe yazdırdı. Bu galibiyetle birlikte, 31 Ağustos - 15 Ekim 2024 tarihleri arasında gerçekleşecek VALORANT Champions Tour Ascension 2024: EMEA'da Türkiye'yi temsil etme hakkı kazandı.

VALORANT Challengers Türkiye Birlik Ligi kazananı belli oldu

Birlik Ligi'nin Yükselen Yıldızı

VALORANT Challengers Türkiye: Birlik Ligi'nde heyecan, 1. Split aşaması ile başlamıştı. 20 Ocak - 14 Nisan 2024 tarihleri arasında gerçekleşen bu aşamada, Digital Athletics, Fenerbahçe Esports, Fire Flux Esports, Galakticos, Galatasaray Esports, HOWL Esports, İstanbul Wildcats, Papara SuperMassive, Regnum Carya Esports ve S2G Esports takımları mücadele etti. Ligin ilk iki sırasındaki takımlar ve eleme maçları sonunda Fire Flux Esports bu split'i şampiyon tamamlamıştı.

Gelecek Turnuvalar

VALORANT Champions Tour Ascension 2024: EMEA'nın hemen öncesinde, 1 - 25 Ağustos 2024 tarihleri arasında Seul'de VALORANT Champions 2024 turnuvası düzenlenecek. Red Bull Takımı FUT Esports, EDward Gaming, G2 Esports ve Paper Rex ile D Grubu'nda yer alacak. Bu turnuvada FUT Esports şampiyonluk mücadelesi verecek.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Gazze’de can kaybı 39 bin 363’e yükseldi

Gazze’de can kaybı 39 bin 363’e yükseldi