Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Spor Uluslararası Alanya Triatlon Yarışları’nın kazananları belli oldu

Uluslararası Alanya Triatlon Yarışları’nın kazananları belli oldu

Türkiye Triatlon Federasyonu (TTF) ile Alanya Belediyesi'nin düzenlediği 32. Alanya Triatlon Yarışları'nda kazananlar belli oldu

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Uluslararası Alanya Triatlon Yarışları’nın kazananları belli oldu
KAYNAK: İHA

Antalya’nın Alanya ilçesinde Türkiye Triatlon Federasyonu (TTF) ile Alanya Belediyesi'nin düzenlediği 32. Alanya Triatlon Yarışları, Galip Dere Plajı’nda yapıldı. 23 Ülkeden 232 sporcu yarıştığı yarışmalarda elit kadınlarda 58 dakika 43 saniye ile birinciliği Alman Julia Bröcker elde ederken, elit erkeklerde 52 dakika 26 saniye ile birinci Fransa’dan Nathan Graye oldu.

DERECEYE KİMLER GİRDİ?

Elit kadınlar kategoresinde 58 dakika 43 saniye ile birinciligi Almanya’dan Julia Bröcker elde ederken, 58 dakika 50 saniye ile ikinci İngiltere’den Tilly Anema, 59 dakika ile üçüncü İsviçre’den Rebeca Beti oldu. Elit erkekler kategorisinde 52 dakika 26 saniye ile birinci Fransa’dan Nathan Grayel, 52 dakika 26 saniye ile Fransa’dan Louis Vitiello ikinci ve 52 dakika 29 saniye Fransa’dan Antoine Duval üçüncü oldu.

Dereceye giren sporculara ödüllerini Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Avrupa Triatlon Birliği Yönetim Kurulu Üyesi Alicia Garcia Peres, Türkiye Triatlon Federasyonu Başkanı Bayram Yalçınkaya, Antalya Gençlik ve Spor İl Müdürü Yavuz Gürhan ve federasyon yetkilileri verdi.

BAŞARILI BİR ORGANİZASYON OLDU 

Türkiye Triatlon Federasyonu Başkanı Bayram Yalçınkaya, ”Kazasız belasız çok güzel bir organizasyon oldu. Sabah ciddi bir yağmur vardı ama öğleden sonra uluslararası yarışlarda gerçekten hava tam yarış için uygun bir havaydı ve çok başarılı bir organizasyon geçirdik” ifadelerini kullandı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Denizli'de 2 öğrencinin ölümüne sebep olan alkollü sürücü cezaevinde

Denizli'de 2 öğrencinin ölümüne sebep olan alkollü sürücü cezaevinde