Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Spor Ui-Jo Hwang Alanyaspor İle Tekrar Sahada: Yeni Transfer İçin İmza Töreni Düzenlendi

Ui-Jo Hwang Alanyaspor İle Tekrar Sahada: Yeni Transfer İçin İmza Töreni Düzenlendi

Corendon Alanyaspor, geçen sezon kiralık oynayan Ui-Jo Hwang ile 1 yıllık sözleşme imzaladı. Hwang, sakatlıkların etkisini geride bırakıp yeni sezonda büyük hedefler peşinde koşacak.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Ui-Jo Hwang Alanyaspor İle Tekrar Sahada: Yeni Transfer İçin İmza Töreni Düzenlendi
KAYNAK: İhlas Haber Ajansı

Corendon Alanyaspor, geçtiğimiz sezonun ikinci yarısında kiralık olarak takımda yer alan Ui-Jo Hwang ile 1 yıllık yeni bir sözleşme imzaladı. 

32 yaşındaki Güney Koreli santrfor, Alanyaspor Cengiz Aydoğan Tesisleri'nde düzenlenen imza töreninde yeniden turuncu-yeşilli formayı giymekten mutluluk duyduğunu belirtti. Hwang, yaptığı konuşmada, "Geçen sezon sakatlıklar nedeniyle istediğim performansı gösteremedim. Bu yıl daha fazla maç oynayıp, takımım için daha fazla gol atmak istiyorum" dedi.

Çavuşoğlu: "Hwang'dan beklentimiz yüksek"

Alanyaspor Başkanı Hasan Çavuşoğlu, imza töreninde yaptığı açıklamada, Hwang'ın geçen sezon sakatlıklar nedeniyle tam kapasiteyle oynayamadığını ancak bu sezon daha iyi bir performans beklediklerini dile getirdi. Çavuşoğlu, "Bu sezon daha hazır geldi. Forvet hattımızda Hwang, Serdar ve Cordova ile güçlü bir yapı kurduk. Hwang'dan bu sezon büyük beklentilerimiz var" ifadelerini kullandı.

Forvet hattı güçlendi

Alanyaspor, geçen sezondan bu yana gol yollarında yaşadığı sıkıntıları çözmek için önemli adımlar attı. Başkan Hasan Çavuşoğlu, Hwang’ın yanı sıra Serdar ve Cordova ile birlikte forvet hattının güçlendiğini ifade ederek, "Geçen sezon gol pozisyonlarını değerlendiremeyip puan kaybettik, bu sezon bunu aşmayı hedefliyoruz" dedi.

Transfer dönemi sona yaklaşıyor

Transfer sezonu hakkında da açıklamalarda bulunan Çavuşoğlu, transfer döneminin son iki gününde hızlı gelişmeler yaşanabileceğini belirtti. "Şu an bir oyuncu üzerinde durmuyoruz ama ihtiyacımız olursa son anda transfer yapabiliriz" dedi.

Alanyaspor taraftarına çağrı

Alanyaspor Başkanı Hasan Çavuşoğlu, hafta sonu oynanacak Hatayspor maçı öncesinde taraftarlara da çağrıda bulundu. Çavuşoğlu, "Alanyaspor bu şehrin takımı. Stadımızı doldurarak takımıza destek olmalıyız" diye konuştu. Süper Lig'deki bir takımın her zaman şehirden tam destek alması gerektiğini vurgulayan başkan, Alanyaspor'un bu desteği hak ettiğini ifade etti.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Polonez İşçilerinin 53 Gündür Süren Hak Arayışına Emniyet Tehdidine Taşkın Özer'den Tepki

Polonez İşçilerinin 53 Gündür Süren Hak Arayışına Emniyet Tehdidine Taşkın Özer'den Tepki