Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Spor Uğurcan Çakır Trabzonspor'u bırakamıyor

Uğurcan Çakır Trabzonspor'u bırakamıyor

Trabzonspor'un kalecisi Uğurcan Çakır, takımının en sadık oyuncusu olarak 9,5 yıldır forma giymeye devam ediyor.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Uğurcan Çakır Trabzonspor'u bırakamıyor
KAYNAK: İHA

Trabzonspor'un kaptanı ve kalecisi Uğurcan Çakır, bordo-mavili takımdan ayrılmıyor. 9,5 yıl boyunca forma giydiği takımıyla birçok kupa kazanan deneyimli kaleci, kulübünün en sadık oyuncusu haline geldi.

Geçmişi ve Başarıları

1461 Trabzon ve Trabzonspor formalarını giyen Uğurcan Çakır, 2016 Haziran'ında 1461 Trabzon'dan Trabzonspor'a transfer oldu. Ligde önemli bir kaleci olarak tanınan Çakır, aynı zamanda A Milli Takımın önemli bir parçası haline geldi. Uğurcan Çakır, Trabzonspor'un uzun yıllar süren şampiyonluk arayışında kritik bir rol oynadı ve Süper Kupa ile Ziraat Türkiye Kupası'nı kazanırken 231 maçta takımını temsil etti.

Değerlendirme ve Gelecek

2021-2022 sezonunda Trabzonspor'un şampiyon olduğu dönemde Uğurcan Çakır, ligin en değerli oyuncularından biri olarak göze çarpıyordu. Transfer piyasasında 19 milyon Euro'ya kadar ulaşan değeriyle dikkat çeken Çakır, her dönem birçok kulüple adı anılsa da Trabzonspor'a olan bağlılığını sürdürdü.

Trabzonspor'da geçmiş sezonlarda başarılı olan kadrodan 5 oyuncu bulunuyor. Uğurcan Çakır, Denswil, Visca, Hüseyin Türkmen ve Berat Özdemir, kulüpte kalmış isimlerken Bakasetas ve Abdulkadir Ömür ise ayrıldı.

Uğurcan Çakır'ın Trabzonspor ile 2027'ye kadar sözleşmesi bulunuyor. Bu durumda, transfer yapmaması halinde 11 yıl boyunca takımın kalesini korumuş olacak ve Onur Recep Kıvrak'ın rekorunu geçerek 15 yıl boyunca Trabzonspor forması giyen ve Şenol Güneş'in rekoruna yaklaşmış olacak.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Bursa'da Yol Verme Kavgası: Önce Kadınlar Sonra Erkekler Arasında Kavga Çıktı

Bursa'da Yol Verme Kavgası: Önce Kadınlar Sonra Erkekler Arasında Kavga Çıktı