Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
HAFİF YAĞMUR
27°
Akdeniz Gerçek Spor Trabzonspor'da Wout Weghorst Planı

Trabzonspor'da Wout Weghorst Planı

Trabzonspor'un Paul Onuachu transferinde başarılı olamamasının ardından rotasını Hollandalı golcü Wout Weghorst'a çevirdiği belirtildi. Weghorst'un menajeri Simon Cziommer, Hollandalı oyuncunun geleceği hakkında önemli açıklamalarda bulundu.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Trabzonspor'da Wout Weghorst Planı
KAYNAK: Haber Merkezi

Trabzonspor, Paul Onuachu'nun transferinde başarısız olmasının ardından rotayı Hollandalı forvet Wout Weghorst'a çevirdi. Weghorst'un transferi hakkında açıklamalarda bulunan menajeri Simon Cziommer, oyuncunun geleceği ve olası transferi konusunda dikkat çeken bilgiler paylaştı.

Wout Weghorst'un Geleceği Hakkında Açıklamalar

Weghorst'un menajeri Simon Cziommer, Hollandalı oyuncunun Burnley'den ayrılma ihtimalinin yüksek olduğunu belirtti. Cziommer, "Burnley'in Weghorst'un bonservis bedelini belirlemesi mümkün. Bu, kulübün hakkı. Ancak, Weghorst'un sözleşmesinin son yılına girdiğini göz önünde bulundurduğumuzda, bu süreç oldukça heyecan verici olabilir" dedi.

Cziommer, Ajax’ın Weghorst ile ilgilendiğini de ifade etti. "Ajax'a gitme ihtimali ne kadar gerçekçi? Şu anda Weghorst'a ilgilenen birçok kulüp var. Ajax, bu kulüpler arasında yer alıyor, ancak Ajax’a gitme ihtimali diğer kulüplerle eşit seviyede. Geçmişte Ajax’la bir kez görüştük ve Weghorst hakkında konuştuk. Bu sürecin nasıl ilerleyeceğini zaman gösterecek" şeklinde konuştu.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Epilepsi Hastalığı Nedir? Epilepsi Hastalığının Belirtileri ve Tedavisi

Epilepsi Hastalığı Nedir? Epilepsi Hastalığının Belirtileri ve Tedavisi