Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Spor Antalyaspor'un Efsane Futbolcusu Yarkın Böke Hayatını Kaybetti

Antalyaspor'un Efsane Futbolcusu Yarkın Böke Hayatını Kaybetti

Antalyaspor, efsane futbolcu Yarkın Böke'nin ölümünü derin üzüntüyle duyurdu. Kulüp, Böke'nin ailesine, sevenlerine ve camiaya başsağlığı diledi.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Haberleri
KAYNAK: Haber Merkezi

Antalyaspor, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, kulübün ilk kadrosunda yer alan ve efsane futbolcu olarak tanınan Yarkın Böke’nin vefatını derin bir üzüntüyle duyurdu. Kulüp, bu üzücü haberin ardından Böke'nin ailesine, sevenlerine ve camiaya başsağlığı diledi.

Antalyaspor'un Efsane Futbolcusu Yarkın Böke Hayatını Kaybetti

Kulüp Başsağlığı Diledi

Antalyaspor’un sosyal medya paylaşımında, “Kulübümüzün ilk kadrosunda yer alan efsane futbolcumuz Yarkın Böke’nin vefat haberini büyük bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız. Merhum Yarkın Böke'ye Allah'tan rahmet; ailesi, sevenleri ve camiamıza başsağlığı dileriz,” ifadeleri kullanıldı.

Antalyaspor'un Efsane Futbolcusu Yarkın Böke Hayatını Kaybetti

Cenazesi yarın

Bülent Uğur Başkanlığı’ndaki Antalyaspor Dostları Derneği (ASDD) Yönetim Kurulu paylaştığı taziye mesajında “Saygıdeğer spor dostu, Antalyasporumuzun ilk kadrosunda yer alan, değerli insan YARKIN BÖKE Hakkın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi 17 Eylül  2024 Salı günü Antalyaspor Hasan Subaşı Tesisleri’nde saat 11.00’de yapılacak tören sonrası Muratpaşa Camii’nde kılınacak öğlen namazına müteakip, Andızlı Mezarlığı’na defin edilecektir. Yarkın Ağabeyimize Allah’tan rahmet, sevenlerine sabır ve başsağlığı diliyoruz” dedi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Polatlı'da Yasa Dışı Kenevir Operasyonu: 240 Kök Ele Geçirildi

Polatlı'da Yasa Dışı Kenevir Operasyonu: 240 Kök Ele Geçirildi