Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Spor Benfica Kerem'den Sonra Yeni Bir Oyuncuya Kancayı Taktı

Benfica Kerem'den Sonra Yeni Bir Oyuncuya Kancayı Taktı

Kerem Aktürkoğlu'nun hat-trick yaptığı maçta, İsmail Yüksek'in performansı da Benfica'nın teknik direktörü Bruno Lage'ın ilgisini çekti.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Benfica Kerem'den Sonra Yeni Bir Oyuncuya Kancayı Taktı
KAYNAK: Haber Merkezi

Türkiye A Milli Futbol Takımı'nın İzlanda'yı 4-0 mağlup ettiği karşılaşma, Benfica'nın gözünden kaçmadı. Maçta Kerem Aktürkoğlu'nun hat-trick yapması kadar, İsmail Yüksek'in performansı da dikkat çekti. Benfica'nın teknik direktörü Bruno Lage, hem Aktürkoğlu'nun hem de Yüksek'in performanslarını yakından takip etti. Lage'ın, Yüksek için Benfica yönetimine olumlu bir rapor sunduğu ve bu oyuncunun potansiyel bir transfer hedefi olduğu iddia edildi.

Benfica Kerem'den Sonra Yeni Bir Oyuncuya Kancayı Taktı

Benfica, Yüksek'i Transfer Listesine Ekledi

Bruno Lage'ın sunduğu olumlu rapor sonrası Benfica'nın İsmail Yüksek'i transfer listesine aldığı belirtiliyor. Portekiz ekibinin, Yüksek için ara transfer döneminde veya yeni sezonda resmi bir teklif yapmayı planladığı vurgulanıyor. İsmail Yüksek'in, Benfica'nın ilgisinden haberdar olduğu ve bu gelişmelerin, oyuncunun geleceği açısından önemli bir adım olabileceği ifade edildi.

Kökçü ve Aktürkoğlu Transferde Önemli Rol Oynayabilir

Benfica'nın İsmail Yüksek'i transfer etmek istemesi durumunda, milli futbolcular Kerem Aktürkoğlu ve Orkun Kökçü'nün etkili bir rol oynayabileceği öne sürülüyor. İki oyuncunun Benfica'da forma giymesi, Yüksek'in transferi için olumlu bir etki yaratabilir. Fenerbahçe ile 3 yıl daha sözleşmesi bulunan Yüksek'in, uygun şartların sağlanması halinde Avrupa'ya transfer olmaya sıcak baktığı belirtildi

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Kiracıya büyük şok: İtirazı haksız bulundu 'harç' cezasıyla karşılaştı

Kiracıya büyük şok: İtirazı haksız bulundu 'harç' cezasıyla karşılaştı