Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Spor Trabzonspor St. Gallen Maçı Ne Zaman? Hangi Kanalda Yayınlanacak?

Trabzonspor St. Gallen Maçı Ne Zaman? Hangi Kanalda Yayınlanacak?

Trabzonspor'un UEFA Konferans Ligi Play Off Turu'ndaki ilk maçı, St. Gallen ile oynanacak. Maç 22 Ağustos Perşembe akşamı saat 22.00'de canlı olarak yayınlanacak. İşte maçın yayın bilgileri ve hakem detayları.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Trabzonspor St. Gallen Maçı Ne Zaman? Hangi Kanalda Yayınlanacak?
MUHABİR: Tayfun Akyatan

Trabzonspor, UEFA Avrupa Ligi 3. ön eleme turunda Rapid Wien’e elenmesinin ardından, Avrupa'daki mücadelesine UEFA Konferans Ligi'nde devam ediyor. Bordo-mavililer, bu turnuvanın play-off turunda St. Gallen ile karşı karşıya gelecek. Bu kritik mücadele, 22 Ağustos Perşembe günü saat 22.00'de başlayacak.

Maç Hangi Kanaldan Yayınlanacak?

St. Gallen ile Trabzonspor arasında oynanacak olan UEFA Konferans Ligi Play Off Turu ilk maçı, atv ve A Spor ekranlarından canlı olarak yayınlanacak. Futbolseverler, bu heyecan dolu karşılaşmayı iki popüler kanaldan izleyebilirler.

Trabzonspor, 154. kez Avrupa sahnesine çıkıyor- Son Dakika Spor Haberleri |  NTVSpor

Hakem ve Yardımcı Hakemler Kimler?

Maçta, Portekizli hakem Miguel Nogueira görev alacak. Nogueira'nın yardımcılıklarını ise yine Portekiz'den Pedro Martins ve Paulo Bras yapacak. Karşılaşma, St. Gallen şehrinde bulunan ve şehrin adını taşıyan statta oynanacak.

St. Gallen’in Form Durumu

Enrico Maaben yönetimindeki St. Gallen, sezon başından bu yana oynadığı 4 maçta 3 galibiyet ve 1 mağlubiyet yaşadı. Bu karşılaşmalarda rakip filelere 9 gol atarken, kalesinde ise 4 gol gördü. Şu an formda bir performans sergileyen St. Gallen, Trabzonspor karşısında da aynı başarıyı sürdürmek istiyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Deprem konutlarının yapılacağı alan vatandaşları birbirine kattı

Deprem konutlarının yapılacağı alan vatandaşları birbirine kattı