Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Spor Trabzonspor İsviçre deplasmanında istediğini alamadı

Trabzonspor İsviçre deplasmanında istediğini alamadı

Trabzonspor, UEFA Avrupa Konferans Ligi Play-off Turu'nda St. Gallen ile golsüz berabere kaldı. VAR kararları maçın kaderini belirledi.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Trabzonspor İsviçre deplasmanında istediğini alamadı
KAYNAK: İhlas Haber Ajansı

UEFA Avrupa Konferans Ligi Play-off Turu ilk maçında Trabzonspor, İsviçre ekibi St. Gallen karşısında aradığı golü bulamayarak sahadan 0-0 eşitlikle ayrıldı. Özellikle ikinci yarıda yakaladığı fırsatları değerlendiremeyen bordo-mavililer, deplasmandan avantajlı bir skorla dönmeyi başaramadı.

İkinci yarıda kaçan fırsatlar

Maçın ikinci yarısında Trabzonspor, Visca ve Trezeguet'in çabalarıyla etkili olmaya çalıştı. 66. dakikada Visca'nın yaptığı ortada Trezeguet'in kafa vuruşunda top üstten auta çıktı. Bu pozisyon, Trabzonspor'un maçtaki en net gol fırsatlarından biri olarak kayıtlara geçti. Ancak bordo-mavililer, gol yollarında yeterince etkili olamayınca skor tabelasını değiştiremedi.

VAR kararıyla iptal edilen gol

Maçın 87. dakikasında St. Gallen, kullandığı köşe atışı sonrasında Geubbels'in kafa vuruşuyla topu ağlara gönderdi. Ancak hakem Miguel Noguera, VAR incelemesi sonrası pozisyonda faul olduğunu belirleyerek golü iptal etti. Bu karar, İsviçre ekibinin sevinç yaşamasını engelledi ve Trabzonspor'u olası bir mağlubiyetten kurtardı.

Teknik direktörlerin hamleleri

Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, maç boyunca yaptığı değişikliklerle oyunu lehine çevirmeye çalıştı. Mendy ve Okay Yokuşlu'nun yerine sahaya giren Umut Güneş ve Lundstram, orta sahada dinamizm kazandırsa da, gol getirecek hamleleri yeterli olmadı. Öte yandan St. Gallen Teknik Direktörü Enrico Maassen ise Jordi Quintilla ve Witzig'i kenara alarak, maça denge getirmeyi başardı.

Sarı kartlar ve sert oyun

Karşılaşma boyunca her iki takım da sert bir oyun sergiledi. Trabzonspor'da Okay Yokuşlu ve Barisic sarı kart görürken, St. Gallen'de ise Ruiz kartla cezalandırıldı. Abdullah Avcı da, itirazları sonucu hakemden sarı kart gören isimler arasında yer aldı.

Rövanşta neler olacak?

Bu sonuçla Trabzonspor, avantajlı bir skor elde edemese de, St. Gallen karşısında gol yemeden sahadan ayrılmayı başardı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
SGK'dan flaş karar: Çalışanlara 6 bin 500 lira destek

SGK'dan flaş karar: Çalışanlara 6 bin 500 lira destek