Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
HAFİF YAĞMUR
27°
Akdeniz Gerçek Spor Trabzonspor Abdullah Avcı ile yükselişini sürdürüyor

Trabzonspor Abdullah Avcı ile yükselişini sürdürüyor

Trabzonspor, yeni Teknik Direktör Abdullah Avcı'nın göreve gelmesiyle birlikte Trendyol Süper Lig'de çıkışını sürdürüyor. Avcı yönetiminde oynadığı 4 maçta 3 galibiyet ve 1 beraberlik elde ettiler.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Trabzonspor Abdullah Avcı ile yükselişini sürdürüyor
KAYNAK: İHA

bordo-mavililer, Alanyaspor'u 1-0 mağlup ettikten sonra deplasmanda Fatih Karagümrük ile 0-0 berabere kaldı. Fenerbahçe'yi 3-2 mağlup eden Trabzonspor, evinde Konyaspor'u 2-1 mağlup ederek 4 maçta toplam 10 puan elde etti.

Abdullah Avcı yönetimindeki bu çıkışla birlikte Trabzonspor, yenilmezlik serisini 5 maça çıkarmayı hedefliyor. Takım, Sivasspor deplasmanında alacağı galibiyetle bu başarıya ulaşmayı amaçlıyor.

Deplasman galibiyeti hasretine son verme niyetindeyiz

Avcı'nın liderliğindeki Trabzonspor, aynı zamanda 5 sezonluk bir galibiyet hasretini de sonlandırmak istiyor. Son olarak 26 Kasım 2017'de Sivasspor'u 2-1 mağlup eden bordo-mavililer, o tarihten bu yana deplasmanda rakiplerine galip gelememişti. Ancak şimdi, Avcı önderliğindeki güçlü performansla bu hasrete son verme niyetinde.

avcı

Nijeryalı golcü Paul Onuachu

Bu çıkışta önemli bir rol oynayan isimlerden biri de Nijeryalı golcü Paul Onuachu. İngiltere'nin Southampton takımından Trabzonspor'a kiralık olarak transfer olan Onuachu, bordo-mavili formayla çıktığı 8 maçta 6 gol atıp 1 asistle önemli bir performans sergiledi. Bu başarıyla, Trabzonspor'un elde ettiği 22 puanın 12'sine direkt katkı sağladı.

Trabzonspor, Abdullah Avcı liderliğindeki bu pozitif momentumla birlikte hem ligde üst sıralara tırmanma hem de 5 sezonluk galibiyet hasretini sonlandırma hedefine emin adımlarla ilerliyor.

10-kasimda-goreve-baslayan-abdullah-avcinin-1-yillik-trabzonspor-karnesi-Y7mB7KW6

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Kepez’de altyapı çalışması sürüyor

Kepez’de altyapı çalışması sürüyor