Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Spor Tottenham Fulham'ı 2 golle mağlup etti!

Tottenham Fulham'ı 2 golle mağlup etti!

Tottenham, İngiltere Premier Lig'in dokuzuncu haftasında kendi sahasında Fulham'ı konuk etti ve mücadeleden 2-0 galip ayrıldı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Tottenham Fulham'ı 2 golle mağlup etti!
MUHABİR: Süleyman Gezici

Tottenham, Fulham'ı 2-0 Yenerek Liderliğini Sürdürdü

İngiltere Premier Lig'in 9. haftasında, iki büyük Londra ekibi Tottenham ile Fulham karşı karşıya geldi. Mücadele, Tottenham Hotspur Stadı'nda gerçekleşti ve ev sahibi ekip, sahadan 2-0'lık galibiyetle ayrılarak liderliğini korudu.

Richarlison ve Son İkilisi Parlıyor

Maçın kırılma noktası 35. dakikada yaşandı; Richarlison'un asistinde Son'un attığı golle Tottenham, ilk yarıyı 1-0'lık üstünlükle tamamladı. İkinci yarıya hızlı bir başlangıç yapan Tottenham, 54. dakikada Maddison'un fileleri havalandırmasıyla farkı 2'ye çıkardı.

Son ve Maddison İkinci Yarıda Şov Yaptı

Bu sezon Premier Lig'de zirvede bulunan Tottenham'ı taşıyan ikili, Son ve Maddison, 9 maçta toplamda 10 gol ve 5 asistle takımına büyük katkı sağladı. Toplamda 23 puana ulaşarak liderliğini sürdüren Tottenham, Fulham'ı 11 puanda bırakarak haftayı 13. sırada tamamladı.

Fulham'ın Zorlu Haftası Devam Ediyor

Fulham, bu maçtan galibiyetle ayrılamayarak 11 puanda kaldı ve ligde 13. sıraya geriledi. Takım, zorlu haftalara giriş yaparken, Tottenham ise zirve mücadelesinde iddialı bir şekilde yoluna devam ediyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Antalya'da eşine ve oğluna ulaşamayan kadının ortalığı ayağı kaldırdı! Sonuç şaşırttı

Antalya'da eşine ve oğluna ulaşamayan kadının ortalığı ayağı kaldırdı! Sonuç şaşırttı