Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Spor Toprak Razgatlıoğlu: 'Yeni takımımızla ilk yarışı heyecanla bekliyoruz'

Toprak Razgatlıoğlu: 'Yeni takımımızla ilk yarışı heyecanla bekliyoruz'

Dünya Superbike Şampiyonası'nda 2021'de ikinci sırayı alan milli motosikletçi Toprak Razgatlıoğlu, yeni sezon öncesi duygularını paylaştı.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Toprak Razgatlıoğlu: 'Yeni takımımızla ilk yarışı heyecanla bekliyoruz'
KAYNAK: İHA

Dünya Superbike Şampiyonası'nda ikinci sırayı elde eden milli motosikletçi Toprak Razgatlıoğlu, yeni sezon öncesinde takım değişikliği yaparak Rokit BMW ile anlaştı. Razgatlıoğlu, yeni takımıyla birlikte yaşayacağı heyecanı ve hedeflerini İhlas Haber Ajansı (İHA) muhabiriyle paylaştı. Geçen sezon elde ettiği başarıyı değerlendiren Razgatlıoğlu, yeni sezon için büyük umutlar taşıdığını dile getirdi.

Yeni sezon öncesinde takım değişikliği yaparak Rokit BMW ile anlaşan Toprak Razgatlıoğlu, gelecek sezon için heyecan dolu bir hazırlık sürecine girdi. Razgatlıoğlu, İHA muhabirine yaptığı açıklamada, geçmiş sezonun ardından yeni takımıyla birlikte bir ilki yaşamak istediğini belirtti. Yeni sezon öncesinde nelerin kendilerini beklediğini bilmediklerini söyleyen Razgatlıoğlu, BMW takımıyla anlaşmanın kendileri için büyük önem taşıdığını vurguladı.

Antrenmanlara yoğun bir şekilde hazırlandıklarını belirten Razgatlıoğlu, özellikle antrenmanlarda diğer sporcularla çekişmenin yarış atmosferi oluşturduğunu ve bu durumun antrenmanların daha verimli hale gelmesini sağladığını ifade etti. Razgatlıoğlu, yeni takımındaki adaptasyon sürecinin olumlu geçtiğini söyleyerek, takım arkadaşlarının samimiyeti ve çalışma azmiyle kendisini olumlu hissettiğini dile getirdi.

Yeni bir dönemin başladığını belirten Razgatlıoğlu, yarışseverlerin büyük bir beklenti içinde olduğunu ve herkesin yarışları heyecanla beklediğini söyledi. Başarılar elde ettikten sonra daha da iyi bir performans sergileyeceklerine inandığını dile getiren Razgatlıoğlu, yeni sezon öncesinde büyük bir heyecanla hazırlıklarını sürdürdüklerini ifade etti.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Ukrayna Rus Savaş Gemisini Karadeniz'de Vurdu

Ukrayna Rus Savaş Gemisini Karadeniz'de Vurdu