Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Spor TFF Başkanı Hacıosmanoğlu: 'Yabancı hakem getirmek Türk milletine hakarettir'

TFF Başkanı Hacıosmanoğlu: 'Yabancı hakem getirmek Türk milletine hakarettir'

TFF Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, MHK Yaz Semineri'nde yaptığı açıklamada geçen sezon Süper Lig'e yabancı hakem getirilmesini eleştirerek, bunu Türk milletine yapılmış bir hakaret olarak nitelendirdi.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
TFF Başkanı Hacıosmanoğlu: 'Yabancı hakem getirmek Türk milletine hakarettir'
KAYNAK: Haber Merkezi

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, Merkez Hakem Kurulu (MHK) Yaz Semineri'nde yaptığı konuşmada, Süper Lig'de geçen sezon yabancı hakem getirilmesini eleştirdi ve hakem ücretlerine %75 zam yapıldığını duyurdu.

Türk milletine yapılan bir hakaretti

Geçen sezon Süper Lig maçlarına yabancı hakem getirilmesini doğru bulmadığını belirten Hacıosmanoğlu, şunları söyledi: 'Bakıyorum da karşımda bir ordu var ya. 600 sene dünyayı yönetmiş bir milletin evlatlarıyız. Kendi evlatlarımıza güvenemeyip yabancı hakem getirdik bu ülkeye. Sadece size olan bir hakaret değil, bütün Türk milletine yapılan bir hakaretti. Yapanları kınıyorum'. Bu sözler, seminerde bulunan hakemler tarafından alkışlandı.

Hakemlere Büyük Zam

Hacıosmanoğlu, hakemlerin maliyetinin yabancı hakemlerden daha düşük olduğunu vurgulayarak, 'Yabancı hakemin maliyeti yerli hakemden on kat fazlaydı. Elin oğluna verirken var ama kendi evladına verirken yok. Hiçbir kardeşimiz hiç kimseye muhtaç olmayacak. Hakem zammını yüzde elli değil, yüzde 75 olarak güncelledik' diye konuştu.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Kozan orman yangınında evi yandı: İyi kötü bir ev yapmıştık

Kozan orman yangınında evi yandı: İyi kötü bir ev yapmıştık