Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Spor Süper Lig’in 10. Haftasında Sivasspor Alanyaspor’u 2-1 Mağlup Etti

Süper Lig’in 10. Haftasında Sivasspor Alanyaspor’u 2-1 Mağlup Etti

Süper Lig’in heyecan dolu 10. haftasında Alanyaspor, kendi sahasında Sivasspor’a 2-1 mağlup oldu. Bu sonuçla Sivasspor, ligdeki iddiasını sürdürürken, Alanyaspor ise taraftarlarını üzdü.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Süper Lig’in 10. Haftasında Sivasspor Alanyaspor’u 2-1 Mağlup Etti
KAYNAK: İHA

Süper Lig’in 10. haftasında Alanyaspor sahasında Sivasspor'a 2-1 mağlup oldu. AW063941_02İşte maçın özeti

Maçın özeti

Maçın ikinci yarısına hızlı başlayan Alanyaspor, 49. dakikada Burak Kapacak’ın ceza sahası dışından çektiği şutla gole çok yaklaştı ancak top az farkla auta gitti. 53. dakikada Richard’ın ara pasıyla ceza sahası içi sol çaprazda kaleciyle karşı karşıya kalan Yusuf Özdemir, meşin yuvarlağı dışarı gönderdi ve bir gol fırsatını daha kaçırdı.

dakikada Oğuz Aydın’ın ceza sahası uzak noktasından sert şutunu kaleci Ali Şaşal iki hamlede kurtardı ve Sivasspor’un gol umutlarını bir kez daha suya düşürdü. Ancak 66. dakikada sağ kanattan kullanılan köşe atışında Aliti’nin şutu kaleci Ali Şaşal’dan sekti ve topu önünde bulan Fatih Aksoy meşin yuvarlağı ağlarla buluşturdu. Bu golle Alanyaspor 1-0 öne geçti.

dakikada ceza sahasına atılan topa hareketlenen Eduarda, rakibini çalımlayıp kaleciyle karşı karşıya kaldı. Eduardo’nun şutunu kaleci Ali Şaşal ayaklarıyla çeldi ve Sivasspor bir kez daha gole yaklaştı.

Maçın son anlarına doğru heyecan doruk noktaya çıktı. 90+3. dakikada sağ kanattan açılan ortada Burak Kapacak topu kafayla penaltı noktasına yakın noktaya indirdi ve topun gelişine yarım vole vuran Roman Kvet meşin yuvarlağı ağlarla buluşturdu. Bu golle skor 1-1’e geldi.

90+7. dakikada driplingle ceza sahası yayına kadar gelen Emrah Başsan, ceza sahası içi sağ çaprazda Rey Manaj ile topu buluşturdu. Rey Manaj’ın sert şutunda meşin yuvarlak ağlarla buluştu ve Sivasspor, maçtan 2-1 galip ayrıldı.AW063941_07

Maçın hakemleri Mert Güzenge, Cemil Tunç ve Ogün Kamacı oldu. Alanyaspor’da Ertuğrul, Cordova ve Richard sarı kart görürken, Sivasspor’da ise Uğur Çiftçi sarı kartla cezalandırıldı.

Alanyaspor Teknik Direktörü Ömer Erdoğan ve Sivasspor Teknik Direktörü Servet Çetin maç sonrasında yaptıkları açıklamalarda takımlarının performansını değerlendirdiler.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Tıbbın zirvesinde 100 yıl

Tıbbın zirvesinde 100 yıl