Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Spor Süper Lig'de sadece 12 dakika oynadı

Süper Lig'de sadece 12 dakika oynadı

23 yaşındaki Kamerunlu orta saha oyuncusu Onana, Beşiktaş'a transfer olduğunda büyük beklentiler yaratmıştı. Ancak, ligde sadece 12 dakika süre alabilen Onana, kadro dışı bırakıldı.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Süper Lig'de sadece 12 dakika oynadı
KAYNAK: İHA

Beşiktaş, performans düşüklüğü ve takım içindeki uyumsuzluklar nedeniyle 5 futbolcuyu kadro dışı bıraktı. Bu futbolcular arasında Jean Onana da yer alıyor. Onana, Fransız ekibi Lens’ten 4 milyon 37 bin 500 Euro bonservis bedeliyle Beşiktaş’a transfer oldu ancak Süper Lig’de sadece 12 dakika süre bulabildi.

Süper Lig'de sadece 12 dakika oynadı

Süper Lig’in 15. haftasında Fenerbahçe’ye 3-1 kaybeden Beşiktaş, zirveyle arasındaki puan farkını 14’e çıkardı. Bu sonuçla birlikte siyah-beyazlı kulüp, kadro yapılanmasına dair radikal kararlar almaya başladı. Vincent Aboubakar, Valentine Rosier, Eric Bailly, Rachid Ghezzal ve Jean Onana, performans düşüklüğü ve takım içindeki uyumsuzluklar nedeniyle kadro dışı bırakıldı.

Onana, sezon başında Lens’ten 4 yıllığına Beşiktaş’a transfer oldu. Ancak 23 yaşındaki futbolcu, Süper Lig’de toplamda sadece 12 dakika sahada kalabildi. Onana, Karagümrük, Pendikspor ve Başakşehir maçlarında 1’er dakika, Gaziantep FK mücadelesinde ise 9 dakika forma giydi. Onana’nın bu süre zarfında gol atma ya da asist yapma başarısı gösteremedi. Ancak, Konferans Ligi eleme ve grup aşamalarında 6 karşılaşmada 176 dakika sahada kaldı.

Onana, Beşiktaş’a transfer olmadan önce Vincent Aboubakar ile görüştüğünü belirtmişti. Onana, 'Bana Beşiktaş’ın hedefleri olan bir kulüp olduğunu söyledi. Kendisi aynı zamanda milli takımda benim kaptanım. Beşiktaş hakkında söylediği iyi şeylerden motive oldum. Türkiye’de bir zorluk yaşayacağımı sanmıyorum. Tüm enerjimle oynamak istiyorum. Kazanmak istiyorum, çünkü ben kazanmak için buradayım' ifadelerini kullanmıştı. Ancak, Onana’nın transfer sürecinde görüştüğü Aboubakar da kadro dışı bırakılan futbolcular arasında yer aldı. Bu durum, Beşiktaş’ın kadro yapılanmasında önemli değişikliklere işaret ediyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Borçların tamamı faiziyle birlikte silinecek! Torba yasada sürpriz madde

Borçların tamamı faiziyle birlikte silinecek! Torba yasada sürpriz madde