Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Spor Süper Lig’de galibiyet özlemi süren Göztepe 3 maçta 3 beraberlik aldı

Süper Lig’de galibiyet özlemi süren Göztepe 3 maçta 3 beraberlik aldı

Göztepe, Süper Lig'de oynadığı ilk 3 maçta 3 beraberlik alarak ne galibiyet sevinci ne de mağlubiyet üzüntüsü yaşadı.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Süper Lig’de galibiyet özlemi süren Göztepe 3 maçta 3 beraberlik aldı
KAYNAK: İhlas Haber Ajansı

Süper Lig’in yeni sezonunda Göztepe, galibiyet özlemini dindiremeyen takımlar arasında yer aldı. İzmir temsilcisi, ilk 3 haftada oynadığı maçların tamamından beraberlik ile ayrılarak ne galibiyet ne de mağlubiyet yaşadı. Sezona deplasmanda Antalyaspor ile oynadığı maçla başlayan sarı-kırmızılı ekip, zorlu mücadelenin sonucunda sahadan 0-0'lık beraberlikle ayrıldı ve sezona 1 puanla başladı.

Fenerbahçe karşısında 2-0'dan geri dönüp 1 puan aldı

Göztepe, ligin ikinci haftasında kendi sahasında Fenerbahçe’yi konuk etti. Maçın ilk yarısında 2-0 geriye düşen İzmir ekibi, ikinci yarıda toparlanarak skoru 2-2'ye getirmeyi başardı. Fenerbahçe karşısında elde edilen bu beraberlik, sarı-kırmızılıların moralini yüksek tutarken, takımın galibiyet hasreti bu maçta da sona ermedi.

Alanyaspor deplasmanından 1-1 ile döndü

Üçüncü hafta mücadelesinde ise Göztepe, Alanyaspor’un konuğu oldu. Karşılıklı ataklarla geçen maçta her iki takım da sahadan 1-1'lik beraberlikle ayrıldı. Böylece Göztepe, Süper Lig’de ilk 3 haftayı 3 beraberlik ile tamamladı ve ne galibiyet sevinci ne de mağlubiyet üzüntüsü yaşadı.

Stanimir Stoilov galibiyet için Bodrumspor maçını işaret etti

Göztepe'nin teknik direktörü Stanimir Stoilov, takımının ilk 3 maçta gösterdiği performanstan memnun olsa da, galibiyet elde edemedikleri için üzüntü duyduğunu belirtti. Stoilov, gelecek hafta oynanacak olan Bodrumspor maçını işaret ederek, bu karşılaşmada galibiyet hasretini sona erdirmek istediklerini vurguladı.

Göztepe, 3 maçta hem 3 gol attı hem de 3 gol yedi

Süper Lig’in ilk 3 haftasında Göztepe, rakip fileleri 3 kez havalandırmayı başarırken, kalesinde de 3 gol gördü. İzmir ekibi, hücumda üretkenlik gösterse de, savunmada zaman zaman yaşanan hatalar, takımın galibiyetle tanışmasını engelledi.

Mateusz Lis, alanyaspor karşısında sahaya çıktı

Geçtiğimiz sezonu Göztepe’de kiralık olarak geçiren Mateusz Lis, Süper Lig'e geri dönen sarı-kırmızılı takımda önemli bir rol oynadı. Sezon sonunda Southampton’a dönen Polonyalı kaleci, taraftarların yoğun isteği ve kaleci Arda’nın sakatlığı üzerine Göztepe yönetimi tarafından tekrar transfer edildi. 22 Ağustos’ta 3+1 yıllık sözleşmeye imza atan Lis, ertesi gün oynanan Alanyaspor maçında sahaya çıktı. Ayağının tozuyla ilk maçına çıkan Lis, takımın 1. kaptanı olarak görev aldı ve gösterdiği performansla beğeni topladı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Toroslar'dan gelen şifa: 35 farklı bitkiden yağ üretiyor!

Toroslar'dan gelen şifa: 35 farklı bitkiden yağ üretiyor!