Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Spor Şok iddia: Zaniolo'nun transfer ücreti aslında ne kadar?

Şok iddia: Zaniolo'nun transfer ücreti aslında ne kadar?

Galatasaray, Roma'dan transfer ettiği İtalyan oyuncu Nicolo Zaniolo'nun performansı sonrası özel bir maddeye yer verilen sözleşmesi aktif hale geldi.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Şok iddia: Zaniolo'nun transfer ücreti aslında ne kadar?

Galatasaray, Roma'dan transfer ettiği İtalyan oyuncu Nicolo Zaniolo'nun performansı sonrası özel bir maddeye yer verilen sözleşmesi aktif hale geldi. 15 milyon euro bedelle sarı-kırmızılı takıma transfer olan Zaniolo, ilk resmi maçında gol atmıştı ve bu gol sonrası yeni bir ödeme planı ortaya çıktı. Ayrıca İtalyan oyuncunun sözleşmesinde yer alan başka bir özel madde de öğrenildi.

Ünlü gazeteci Di Marzio'ya göre, Galatasaray futbol kulübü ve Roma arasında yapılan anlaşmaya göre, Galatasaray Roma'ya 16.5 milyon euro bonservis bedeli ödeyecek. Ayrıca, Galatasaray'ın daha önce sattığı oyunculardan biri olan Zaniolo'nun satışından elde edeceği 13.5 milyon euro da Roma'ya ödenecek.

Bu anlaşma, futbol dünyasında büyük yankı uyandırdı. Galatasaray'ın, Zaniolo'yu daha önce sattığından dolayı Roma'ya ek bir ödeme yapması gerektiği iddiaları, tartışmalara neden oldu. Ancak, henüz resmi bir açıklama yapılmadı ve her iki kulüp de konuyla ilgili sessizliğini koruyor.

ANKA

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Döşemealtı Gönül Sofraları’nda buluşacak

Döşemealtı Gönül Sofraları’nda buluşacak