Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Spor Sofyan Amrabat: "Fenerbahçe ile Şampiyonluk Yaşamak İstiyorum"

Sofyan Amrabat: "Fenerbahçe ile Şampiyonluk Yaşamak İstiyorum"

Fenerbahçe'nin yeni transferi Sofyan Amrabat, Mourinho'nun etkisiyle şampiyonluk hedeflediğini belirtti. Asbaşkan Acun Ilıcalı, transferin zorluğuna rağmen Amrabat'ın kararlılığını vurgulayarak Fenerbahçe'nin kazanan taraf olduğunu ifade etti.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Sofyan Amrabat: "Fenerbahçe ile Şampiyonluk Yaşamak İstiyorum"
KAYNAK: İHA

Fenerbahçe'nin yeni transferi Sofyan Amrabat, düzenlenen imza töreninde transfer sürecini ve hedeflerini anlattı. Fiorentina'dan satın alma opsiyonuyla kiralanan Faslı orta saha oyuncusu, Ülker Stadyumu'nda gerçekleşen törende, Asbaşkan Acun Ilıcalı ile birlikte basın karşısına çıktı.

Sofyan Amrabat: Fenerbahçe ile Şampiyonluk Yaşamak İstiyorum

Amrabat, Fenerbahçe'ye gelmesinde Jose Mourinho'nun etkisinin büyük olduğunu belirterek, "Mourinho winner bir hoca, ben de winner biriyim. Ligi kazanmak için son saniyeye kadar çalışacağız" dedi. Fenerbahçe'de olmaktan gurur duyduğunu vurgulayan Amrabat, sarı-lacivertli forma ile şampiyonluklar yaşamak istediğini de sözlerine ekledi.

Fenerbahçe Transferinde Kazanan Taraf Oldu"

Törende konuşan Acun Ilıcalı, transferin zorlu bir süreç olduğunu belirterek, "Sofyan, tekliflere rağmen Fenerbahçe’ye gelme kararlılığından vazgeçmedi. Bu da gösteriyor ki kazanan Fenerbahçe oldu" ifadelerini kullandı. Ilıcalı, Amrabat'ın takıma önemli katkılar sunacağına inandığını ve bu transferle Fenerbahçe'nin gücüne güç kattığını vurguladı.

Sofyan Amrabat: "Fenerbahçe ile Şampiyonluk Yaşamak İstiyorum"

Takımdan Gidecek Kimse Olmayacak

Takımdan ayrılacak oyuncuların olmadığını belirten Ilıcalı, "Takımdan kimse gitmeyecek. Futbolcuların kariyer kararlarına saygı duyuyoruz" diyerek açıklamalarını noktaladı.

Yorgunluk Hissetmiyorum

Tamamlanan transferlerle mutlu olduğunu belirten Ilıcalı, "Transfer etmek istediğimiz oyuncuları başarıyla kadroya kattık. Burada yorgunluk hissetmiyorum. Başkanın sağladığı destekle mutluyum" dedi.

Fenerbahçe Formasıyla Şampiyonluklar Kazanmak İstiyorum

Fenerbahçe'ye transfer olmaktan mutluluk duyduğunu belirten Amrabat, "Fenerbahçe'nin büyüklüğünü ve aidiyet duygusunu hissediyorum. Bu formayla şampiyonluklar yaşamak istiyorum" şeklinde konuştu.

Son Saniyeye Kadar Çalışacağız

Amrabat, Mourinho ile yaşadığı deneyimi paylaşarak, "Mourinho'nun etkisi büyük. Ligi kazanmak için son saniyeye kadar çalışacağız. Mourinho'nun liderliğinde başarıya ulaşacağımıza inanıyorum" dedi.

Takımın Kalitesini Beğendim

Alanyaspor maçını tribünden izleyen Amrabat, "Atmosferi ve takımın kalitesini beğendim. Çalışmaya devam edeceğiz ve ileriye odaklanacağız" şeklinde konuştu.

Fred ile Oynamak İçin Heyecanlıyım

Fred hakkında övgü dolu sözler sarf eden Amrabat, "Fred süper bir oyuncu, onunla oynamak için heyecanlıyım. Fenerbahçe'de kazanmak istiyorum" ifadelerini kullandı.

Fenerbahçe'yi Kalpten Seçtim

Transfer sürecinde birçok kulüpten teklif aldığını belirten Amrabat, Fenerbahçe’yi tercih etmesinin sebebini "Ben bir kulüp seçtiğimde kalpten seçerim. Fenerbahçe çok büyük bir kulüp, burada olmaktan mutluyum" şeklinde ifade etti. Mourinho'nun da kendisiyle çalışmak istediğini söyleyen Amrabat, bu isteğin kendisini motive ettiğini dile getirdi.

Manchester United Maçını Sabırsızlıkla Bekliyorum

UEFA Avrupa Ligi'nde eşleşilen Manchester United maçını sabırsızlıkla beklediğini dile getiren Amrabat, "United karşılaşması iyi bir test olacak. Eski arkadaşlarımı görmek için sabırsızlanıyorum" ifadelerini kullandı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Muğla Göktepe'de yağmur duasına çıkıldı

Muğla Göktepe'de yağmur duasına çıkıldı