Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Spor Sivasspor'da Ömer Faruk Mahir: 'Hikayenin şifresi 3 puandı'

Sivasspor'da Ömer Faruk Mahir: 'Hikayenin şifresi 3 puandı'

Sivasspor'un Teknik Sorumlusu Ömer Faruk Mahir, Rizespor galibiyeti sonrası takımının performansını değerlendirdi.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Sivasspor'da Ömer Faruk Mahir: 'Hikayenin şifresi 3 puandı'
KAYNAK: İHA

Sivasspor, Süper Lig'in 25. haftasında sahasında Rizespor'u 1-0 mağlup ederek önemli bir galibiyet elde etti. Maç sonrası düzenlenen basın toplantısında konuşan Teknik Sorumlu Ömer Faruk Mahir, takımının performansını ve maçın detaylarını değerlendirdi.

Burada değişmeyen tek şey var taraftarımız. Taraftar gelmiyorsa yene yene getireceğiz. Taraftarımız bugün mükemmeldi çok teşekkür ediyorum

Maç Analizi ve Taktikler

Mahir, 'Her maçın ayrı bir hikayesi var. Bu hikayeyi yazmamızda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Oyun tamda bizim istediğimiz gibi gitti. Rakibimiz üst sıraları şiddetli bir şekilde rakiplerini kovalıyor. Böyle bir takıma karşı oynamak ve galibiyet elde etmek mutluluk verici bir durum. Bugün duran topların arkasında sevinen biz olduk. Savunma kısmında da iyi bir iş çıkarttık' dedi.

Önümüzdeki Maçlar ve Taraftar Desteği

Sivasspor'un Teknik Sorumlusu, 'Bugün neredeyse 4 farklı dizilişle maça çıktık. Planın şifresi 3 puandı. Buna şiddetli şekilde ihtiyacımız da vardı. Bundan sonra içeride oynayacağımız maçta yine aynı dirayetle oynayacağız. Burada değişmeyen tek şey var taraftarımız. Taraftar gelmiyorsa yene yene getireceğiz. Taraftarımız bugün mükemmeldi çok teşekkür ediyorum' diye konuştu.

Emek Veren Futbolculara Teşekkür

Mahir, galibiyette emeği geçen tüm futbolculara teşekkür ederek sözlerini noktaladı. Takımının ortaya koyduğu performansın hikayesinin herkese ilham vereceğini belirtti.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Tokat'ta Ölümle Dans Ettiler! Motosiklete 5 Kişi Bindiler

Tokat'ta Ölümle Dans Ettiler! Motosiklete 5 Kişi Bindiler