Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Spor Sivasspor Samuel Moutoussamy'i Transfer Etti

Sivasspor Samuel Moutoussamy'i Transfer Etti

Sivasspor, 28 yaşındaki Demokratik Kongolu orta saha oyuncusu Samuel Moutoussamy ile 2 yıllık sözleşme imzaladı. Moutoussamy, yeni sezonda Sivas ekibinin başarısı için ter dökecek.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Haberleri
Sivasspor Samuel Moutoussamy'i Transfer Etti
KAYNAK: İhlas Haber Ajansı

Yeni sezona iddialı bir başlangıç yapmak isteyen Sivasspor, transfer çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor. Bu kapsamda, Demokratik Kongolu orta saha oyuncusu Samuel Moutoussamy ile 2 yıllık bir sözleşme imzaladı. 28 yaşındaki futbolcu, Sivas’a gelerek Başkan Bahattin Eken'in de katıldığı imza töreninde resmi olarak Sivassporlu oldu.

Samuel Moutoussamy'nin Kariyer Yolu

12 Ağustos 1996'da Paris'te dünyaya gelen Moutoussamy, futbola ACBB altyapısında başladı. Futbol dünyasına hızlı bir giriş yapan oyuncu, kariyeri boyunca çeşitli Avrupa kulüplerinde forma giydi. Montrouge FC, Lyon ve Fortuna Sittard gibi kulüplerde top koşturan Moutoussamy, son olarak Nantes'ta görev yaptı.

Tecrübesiyle Sivasspor’a Güç Katacak

Moutoussamy, kariyerinde 215 maça çıkarken, 7 gol ve 7 asistlik bir performans sergiledi. Ayrıca, Demokratik Kongo milli takımının da önemli bir oyuncusu olan Moutoussamy, milli formayı 37 kez terletti. 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Uluslararası Uzay İstasyonu'nda Mahsur Kalan Astronotların Yaşam Koşulları

Uluslararası Uzay İstasyonu'nda Mahsur Kalan Astronotların Yaşam Koşulları