Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Spor Servet Angi ve Alperen Berber U20 Dünya Güreş Şampiyonası'nda finalde

Servet Angi ve Alperen Berber U20 Dünya Güreş Şampiyonası'nda finalde

Pontevedra kentinde gerçekleştirilen U20 Dünya Güreş Şampiyonası'nda Türk sporcular Servet Angi ve Alperen Berber, büyük bir başarıya imza atarak finale yükseldi.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Servet Angi ve Alperen Berber U20 Dünya Güreş Şampiyonası'nda finalde
KAYNAK: İHA

İspanya'nın Pontevedra kentinde düzenlenen U20 Dünya Güreş Şampiyonası'nda Kayseri Şekerspor güreşçisi Servet Angi, 60 kg'da büyük bir başarı elde etti. Avrupa 3.'sü olan Servet, çeyrek finalde Mısırlı rakibi Ahmed Bekir Shaban'ı 9-0 teknik üstünlükle mağlup ederek adını yarı finale yazdırdı.

Alperen Berber Finale Yükseldi

Samsun B.B.S.K güreşçisi Alperen Berber, 82 kg kategorisinde mücadele ederek büyük bir çıkış yakaladı. Polonyalı Stanislaw Fussy'yi hükmen yendikten sonra yarı finalde Japon Taizo Yoshida'yı 12-0 teknik üstünlükle geçen Alperen, finale yükseldi ve Kazakistanlı İslam Yevloyev ile karşılaşacak.

Muhammed Ali Göçmen Bronz Madalya İçin Repesajda

Sakarya B.B.S.K güreşçisi Muhammed Ali Göçmen, 72 kg kategorisinde önemli bir performans sergiledi. Rumen Leonard Petru Iurascu ve Estonyalı Max Hristjuk'u tuşla yendikten sonra yarı finalde Rus Zaur Beslekoev'e mağlup olan Göçmen, bronz madalya için repesaj mücadelesine çıkacak.

Ahmet Eremekte Yarı Finalde Elendi

97 kg'da mücadele eden Ahmet Eremekte, Yunanlı Christos Chatsatourov'u ve Estonyalı Rasmus Lisma'yı yendikten sonra çeyrek finalde Kırgız rakibi Bekzhan Zhumabekov'u mağlup etti. Ancak yarı finalde Alman Darius Kiefer'e yenilen Ahmet, bronz madalya için repesaj şansı elde etti.

Ramazan Can Aktaş Repesajda Mücadele Edecek

Sakarya B.B.S.K güreşçisi Ramazan Can Aktaş, 67 kg kategorisinde İranlı Ahmedreza Mohsen Nezhad'a mağlup oldu. Ancak repesajda mücadele ederek bronz madalya için hala umutlu.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Sakarya’da korkutan yangın

Sakarya’da korkutan yangın