Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Spor Sergen Yalçın'dan Maç Sonu Açıklamaları

Sergen Yalçın'dan Maç Sonu Açıklamaları

Antalyaspor Teknik Direktörü Sergen Yalçın, Trendyol Süper Lig'in 20. haftasında Trabzonspor ile oynanan karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında konuştu.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Sergen Yalçın'dan Maç Sonu Açıklamaları
KAYNAK: İHA

Antalyaspor Teknik Direktörü Sergen Yalçın, Trendyol Süper Lig'in 20. haftasında Trabzonspor ile 1-1 berabere kaldıkları maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuştu. Yalçın, takımının mücadelesinden ve oyun performansından memnun olduğunu belirterek, "1 puanla ayrılmak bizim tarafımızdan üzücü oldu" dedi.

Pozitif Bir Oyun Sergilendi

Antalyaspor adına çok iyi bir müsabaka geçirdiklerini vurgulayan Yalçın, oyunun tamamen kontrolü altında olduklarını, pozisyonlar bulduklarını ve pozitif bir oyun sergilediklerini ifade etti. Oyuncularının kazanmak adına büyük bir mücadele ortaya koyduğunu söyleyen Yalçın, ancak 1 puanla ayrılmanın üzücü olduğunu dile getirdi.

A W119781 01

Takımın Oyun Anlayışını Takdir Etti

Basın toplantısında konuşan Yalçın, takımının yoğun maç programı nedeniyle çok fazla antrenman yapma şansının olmadığını belirtti. Ancak oyuncularının gösterdiği mücadele ve oyun anlayışını takdir ettiğini ifade etti. Yalçın, "Oyuncularıma bu mücadeleleri ve oyun anlayışını benimsemeleri için teşekkür ediyorum. 3 maçlık periyottur buradayız. Sürekli maç oynayarak takımı hazırlamaya çalışıyoruz. Bu da çok kolay olmuyor. Zamana ihtiyacımız var" şeklinde konuştu.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Kongre Sonrası İstifalar Başladı

Kongre Sonrası İstifalar Başladı