Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Spor Sergen Yalçın: 'Puan olarak aşağıda değiliz ama önümüze bakacağız'

Sergen Yalçın: 'Puan olarak aşağıda değiliz ama önümüze bakacağız'

Antalyaspor Teknik Direktörü Sergen Yalçın, takımının İstanbulspor ile berabere kaldığı maç sonrası düzenlenen basın toplantısında üzüntüsünü dile getirdi.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Sergen Yalçın: 'Puan olarak aşağıda değiliz ama önümüze bakacağız'
KAYNAK: İHA

Antalyaspor, sahasında İstanbulspor ile oynadığı mücadelede 2-2 berabere kaldı. Maç sonrası düzenlenen basın toplantısında Antalyaspor Teknik Direktörü Sergen Yalçın, takımının performansını değerlendirdi.

Sergen Yalçın: 'Puan olarak aşağıda değiliz ama önümüze bakacağız'

Yalçın yaptığı açıklamada, 'Bekleyen topu rakibe veren skoru korumak için savunma yapmaya çalışan bunu da beceremeyen bir takım görüntüsü çizdik. 2-0’dan, 2-2’ye gelmek bizim adımıza üzücüydü. Beklenmeyen oyun ve skor oldu, maalesef başımıza geldi üzgünüz. Oyunda bu tür hatalar sonuçlar oluşabiliyor. Ama hakem arkadaşlarla ilgili haftalardır hiç konuşmadım. 90+6. dakikada bizim önümüzde olan ve bizim atmamız gereken tacı göz göre göre rakibe vermek doğru iş değil. Bahane olarak söylemiyorum. Hakemlerden memnun değiliz, sağlıklı değil. Geçen hafta ve bu hafta sorunlar yaşadık. Ülke futbolunun sorunu belki ama üzerimize düşen payımızı bu hafta aldık. Tecrübesiz hakemler ligin dengesini bozuyorlar. Biz zaten sıkıntı yaşayan, kısıtlı kadroya sahibiz. Kötü maç yöneten hakem arkadaşlarla işimiz çok kolay görünmüyor. Puan olarak aşağıda değiliz ama önümüze bakacağız. Lig daha uzun, birbirinden zorlu maçlar oynayacağız' diye konuştu.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Depresyonla mücadelede işe yarayacak 9 ipucu

Depresyonla mücadelede işe yarayacak 9 ipucu