Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Spor Serdar Dursun: 'Hedefim çok gol atıp A Milli Takım'a dönmek'

Serdar Dursun: 'Hedefim çok gol atıp A Milli Takım'a dönmek'

Fenerbahçe ile sözleşmesi sona erdikten sonra Alanyaspor ile anlaşan tecrübeli forvet Serdar Dursun, yeni takımında bol gol atarak eski formunu yakalamayı ve A Milli Takım’a geri dönmeyi hedeflediğini açıkladı.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
KAYNAK: AA

Fenerbahçe ile olan sözleşmesi sona erdikten sonra Alanyaspor ile anlaşan tecrübeli forvet Serdar Dursun, yeni takımında eski günlerine dönmeyi ve A Milli Takım'a yeniden katılmayı hedeflediğini belirtti. 32 yaşındaki futbolcu, bu sezon için büyük hedefler belirlerken, Alanyaspor’daki ilk günlerini ve geleceğe dair beklentilerini AA muhabirine anlattı.

Serdar Dursun: 'Hedefim çok gol atıp A Milli Takım'a dönmek'

Hazırlık Döneminde Zorlu Süreç

Serdar Dursun, Fenerbahçe ile sözleşmesinin sona ermesinin ardından özel bir antrenman programı uyguladığını belirtti. Hazırlık döneminin 20 gün geç başlaması nedeniyle zorluk yaşadığını ifade eden Dursun, 'Takımla 7 gün geçirdikten sonra çok daha iyi hissediyorum. Sezon başlamadan önce 90 dakika için hazır olmayı ümit ediyorum' dedi.

Transfer Süreci ve Alanyaspor Tercihi

Haziran ayında Fenerbahçe ile sözleşmesinin bitmesinin ardından birçok teklif aldığını aktaran Dursun, Alanyaspor'u tercih etmesinin sebeplerini şöyle açıkladı: 'Alanyaspor’a iyi hocaların ve oyuncuların geldiğini biliyordum. 32 yaşındayım ve A Milli Takım’a yeniden seçilmek istiyorum. Alanyaspor’la tekrar zirveye çıkabilir ve eski formuma dönebilirim.'

Süper Lig'de rekabet artacak

Dursun, bu yıl Süper Lig’in daha rekabetçi geçeceğini öngördüğünü belirtti. Geçen yıl şampiyonluk yarışının sadece Fenerbahçe ve Galatasaray arasında geçtiğini hatırlatan Serdar, 'Bu yıl Beşiktaş, Trabzonspor ve Başakşehir’in de zirveye oynayacağını düşünüyorum. Alanyaspor olarak biz de bu yarışta üst sıraları zorlayacağız. 8 veya 9 takımın üst sıraları zorlayacağını düşünüyorum' diye konuştu.

En üst seviyeye taşımayı hedefliyorum

Serdar Dursun, Alanyaspor’a transfer olduktan sonra uzun süreli oynamak ve takımına katkı sağlamak istiyor. 'Yaş fark etmiyor, her gün kendimi geliştirmeye devam ediyorum. Sezon sonunda mümkün olduğunca çok gol atmayı ve takımı en üst seviyeye taşımayı hedefliyorum' şeklinde konuşan Dursun, A Milli Takım’a yeniden seçilmenin de uzun vadeli hedefleri arasında olduğunu sözlerine ekledi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Trendyol Süper Lig ve Trendyol 1. Lig Yayın Hakları İmza Töreni Düzenlendi

Trendyol Süper Lig ve Trendyol 1. Lig Yayın Hakları İmza Töreni Düzenlendi