Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Spor Serdal Adalı sürpriz bir isim daha açıkladı

Serdal Adalı sürpriz bir isim daha açıkladı

Beşiktaş başkan adayı Serdal Adalı, yönetim kadrosunu güçlendirmeye devam ediyor. Adalı, Amerika'dan sürpriz bir ismi daha kamuoyu ile paylaştı.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Serdal Adalı sürpriz bir isim daha açıkladı
KAYNAK: Haber Merkezi

Ekonomi alanında uluslararası çalışmaları ve başarılarıyla tanınan Prof. Dr. Ufuk Akçiğit, Beşiktaş yönetim kurulu üyesi olarak göreve atanacak.

Kadromuzu tanıtmaya devam ediyoruz

Adalı'nın yaptığı açıklamada, "Değerli Beşiktaş Camiası, kadromuzu tanıtmaya devam ediyoruz. Uluslararası alanda adını duyurmuş ve ülkemizi gururlandırmış başarılı bilim insanı Prof. Dr. serdal adalı, yönetim kurulumuzda Yönetim Kurulu Üyesi olarak yer alacaktır. Kendisinin ekonomi ve büyüme alanındaki çalışmaları ve tecrübesi bize çok destek olacaktır" ifadelerine yer verildi.

Prof. Dr. Ufuk Akçiğit kimdir?

Almanya'da 1980 yılında doğan Prof. Dr. Ufuk Akçiğit, 2003 yılında Koç Üniversitesi Ekonomi bölümünden mezun oldu. Lisansüstü çalışmalarını yurt dışında tamamlayan Akçiğit, 2009 yılında Massachusetts Institute of Technology’de ekonomi doktorasını tamamladı. Halen Chicago Üniversitesi'nde ekonomi profesörü olarak görev yapan Akçiğit, uluslararası birçok kuruluşa danışmanlık yapmanın yanı sıra Almanya'nın Halle Ekonomik Araştırma Enstitüsü’nde araştırma grup başkanlığı ve çeşitli araştırma kuruluşlarında ortaklık görevlerini üstlenmiştir. Makroekonomi ve ekonomik büyüme alanında yaptığı çalışmalarla birçok uluslararası ödül kazanan Akçiğit, Beşiktaş yönetimine ekonomik alanda sağlayacağı katkıyla dikkat çekecek.

Serdal Adalı'nın Beşiktaş'a kazandırdığı bu uluslararası isim, kulübün geleceği adına heyecan yaratırken, camia Akçiğit'e olan güvenini dile getiriyor. 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Alina Boz ve sevgilisi Umut Evirgen yüzük taktı! O tarihte evleniyorlar

Alina Boz ve sevgilisi Umut Evirgen yüzük taktı! O tarihte evleniyorlar