Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
HAFİF YAĞMUR
27°
Akdeniz Gerçek Spor Şenol Güneş'ten Radikal Karar! Geri Dönüyor

Şenol Güneş'ten Radikal Karar! Geri Dönüyor

Beşiktaş'ın eski teknik direktörü Şenol Güneş, kariyerinde önemli bir değişiklik yaparak Güney Kore Milli Takımı'nın başına geçmeye hazırlanıyor. Güneş, iddialara Güney Kore Futbol Federasyonu ile üç yıllık bir anlaşmaya imza attı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Şenol Güneş'ten Radikal Karar! Geri Dönüyor
KAYNAK: Haber Merkezi
MUHABİR: Tayfun Akyatan

Beşiktaş'ın yeni sezon teknik direktör adaylarından biri olan Şenol Güneş, kariyeri hakkında cesur bir adım attı ve daha önce çalıştığı Güney Kore'ye geri dönme kararı aldı.

"Olaylı Ayrılık ve Yeni Bir Başlangıç"

Siyah-beyazlı ekiple yollarını olaylı bir şekilde ayırdıktan sonra inzivaya çekilen Şenol Güneş, Ekim ayının ardından Güney Kore Milli Takımı ile sahalara dönmeye hazırlanıyor. Daha önce de Güney Kore Milli Takımı ile anlaşma görüşmeleri yapan Güneş, iddialara göre üç yıllık anlaşmayı kabul etti.

Şenol Güneş'ten Radikal Karar! Geri Dönüyor-1

"Güney Kore Macerası Yeniden Başlıyor"

Kariyerinde daha önce Güney Kore macerası olan ve FC Seoul'ü çalıştıran Şenol Güneş hakkında resmi bir açıklama da federasyon yetkilisinden geldi. Güney Kore Futbol Federasyonu'nda görevli bir yetkili, "Şenol Güneş ile milli takımın başına geçmesi için görüşmeler sürüyor. Müzakereler mümkün olan en kısa sürede tamamlanabilir" dedi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Bahar alerjisi nedir? Bahar alerjisinin belirtileri nelerdir? İşte detaylar

Bahar alerjisi nedir? Bahar alerjisinin belirtileri nelerdir? İşte detaylar